Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti esküvői vendégként milyen köszönetajándéknak örülnétek a legjobban?
Tulajdonképpen csak valami egyszerű, saját készítésű ajándékot tervezek. Lehetne egy mécses szépen becsomagolva, vagy pedig pár szem bonbon, esetleg cukrozott mandula. Arra is gondoltunk, hogy az ültetőkártya lehetne egy kő, és festékkel írnám rá az adott vendég nevét. Milyen festéket ajánlotok, ami fog kőre is?
Azt is írjátok oda légyszi, hogy férfi vagy női válaszolók vagytok. Köszi!
Őszintén? Teljesen mindegy, úgyis csak berakjuk egy fiókba és ott évekig rá sem néz senki. Eddig legalábbis az összes ingyombingyom így járt, amit kaptunk.
nő
Szerintem teljesen mindegy, h mi a köszönő ajándék. A vendég úgysem azt nézni, h mi az, hanem, h készültetek valami kis figyelmességgel.
A legutóbb, ahol voltam esküvőn, ott szív alakú mézeskalácsok voltak, cukormázzal szépen kidekorálva, és a minta egyik felében a férj, a másikban a feleség nevének kezdőbetűje volt. Valami hasonló lehetett: [link]
És ez volt celofánba csomagolva. Mondjuk ezeken látszott, h nem házi készítésű, de egyszerűbb változatot te is tudsz otthon gyártani.
De olyat is láttam már, h bonbont tüllbe tettek, egy szép vékony szalaggal kötötték meg, és még a bonbon mellé tettek egy kicsit laminált lapot, amin annyi állt: X és Y és alatta az esküvő dátuma.
Amúgy a kőre (és még sok más felületre is) fog a hobby festék, amit hobbiboltokban kapsz: [link] (ebben a katalógusban a 72. oldalon vannak ezek a festékek)
Ja, és nő vagyok
Egyrészről úgy gondolom, hogy ez is egy hülye amerikai szokás, ez náluk dívik ezerrel, nálunk nem volt szokás, csak mostanában jött be. Az esküvő a fiatal párról szól, a vendég meg kap jó kis kaját, piát, zenét, mulatságot.
Az amcsik maradandó emlékeket adnak nem bonbont meg ilyeneket. Pl. kulcstartó a pár fényképével szóval valami használható, maradandó apróság.
A miénk egy kis hűtőmágnes volt, a fozózáson az egyik képből csinálták. Igaz 2 fotósunk is volt, egyik lelépett a szertartások után és megcsinálta. Így mindenkinek volt rólunk képe.
Legutóbbi esküvőn fényképet kaptunk, bár ott a pár egy hamarabbi napon fotózkodott,igaz akkor is fel kellett öltözniük, smink, virág, stb..
Mi is kaptunk mézeskalácsot pl, de elég porfogók az ilyesmik.
Én saját kezűleg csináltam midnent az esküvővel kapcsolatban.
Sokáig totóztunk, hogy mi legyen a köszönetajándék.. nem akartunk salonosat, se hagyományosat, mint pl. a mézeskalács, mécses és egyéb csöpögős kezdőbetűs dolog..
Mivel nekünk van gyerekünk (10 hónapos) és sok barátunknak is (egykorú vagy idősebb), így 5 darab üveggolyót csomagoltam be sárga organzába és zöld szalaggal kötöttem meg masnira.
Most szombaton kiderül, hogy mennyire tetszik nekik :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!