Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti esküvői vendégként milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti esküvői vendégként milyen köszönetajándéknak örülnétek a legjobban?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen csak valami egyszerű, saját készítésű ajándékot tervezek. Lehetne egy mécses szépen becsomagolva, vagy pedig pár szem bonbon, esetleg cukrozott mandula. Arra is gondoltunk, hogy az ültetőkártya lehetne egy kő, és festékkel írnám rá az adott vendég nevét. Milyen festéket ajánlotok, ami fog kőre is?

Azt is írjátok oda légyszi, hogy férfi vagy női válaszolók vagytok. Köszi!

2012. ápr. 26. 01:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
53%

Én vendégként nem igényelném a köszönő ajándékot, hiszen az ifjú pár eleve megtisztelt azzal, hogy osztozzak velük életük legszebb napján, továbbá étellel és itallal szolgál, zenével, jó hangulattal. Ezeken felül én nem várnék semmit.

De amennyiben te ragaszkodsz hozzá, sztem a hűtőmágnes maradandóbb,mint a bon-bon pl, és sokkal személyesebb, mert évek múltán nem áll fejvakarva az ember, hogy hhmm, kitől is kaptam ezt? :) A hűtőmágnesről pedig egyből látja h x y esküvője. (fényképes mágnesre gondolok).

***Nő***

2012. ápr. 26. 21:33
 22/23 anonim ***** válasza:
73%
ültetőkártyánk volt kőből 2éve, 1-2 egyedülálló srác nem vitte csak magával, a többiek eltették:-)
2012. ápr. 27. 23:04
 23/23 anonim ***** válasza:
71%
Nálunk sima fa csipeszek lesznek befestve menyasszonynak, és vőlegénynek, úgy, hogy a csúcsnál összeér a szájuk... :) Ez tartja majd az ültetőkártyájukat is. Csipesz meg minden háztartásba kell! :)
2013. febr. 10. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!