Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti esküvői vendégként milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti esküvői vendégként milyen köszönetajándéknak örülnétek a legjobban?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen csak valami egyszerű, saját készítésű ajándékot tervezek. Lehetne egy mécses szépen becsomagolva, vagy pedig pár szem bonbon, esetleg cukrozott mandula. Arra is gondoltunk, hogy az ültetőkártya lehetne egy kő, és festékkel írnám rá az adott vendég nevét. Milyen festéket ajánlotok, ami fog kőre is?

Azt is írjátok oda légyszi, hogy férfi vagy női válaszolók vagytok. Köszi!

2012. ápr. 26. 01:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
40%

Egy köszönőajándék van ami tényleg tetszett eddig,az egy hűtőmágnes a pár fényképével.

Házilag készült.

fényképet előhivatták kb 4x4-es méretűeket,vett sok pici mágnest,és sógyurmának egyik oldalára mágnes,másikra a fénykép lelaminálva

2012. ápr. 26. 09:13
 12/23 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem is tök felesleges. Nem kell semmit köszöngetni azon, hogy eljöttek...amúgy is meg vannak vendégelve, és szerintem nekik kell megköszönni, hogy meghívtátok őket, és nem fordítva.

És még az a véleményem, hogy úgyse fogok a kocsikulcsomra tenni egy "idegen" pár fényképével ellátott kulcstartót. Sőt, semmilyet se, de ha tennék is, akkor max. a saját esküvői képemmel ellátottat. És a hűtőre se fogom kitenni, mert minek? Nekünk is a fiókba vannak ezek a kis apróságok, persze kedves gesztus meg minden, de semmi hasznát nem veszi az ember. Az ültetőkártyát általában elteszik az emberek, inkább csinálj abból valami szépet, azon mondjuk rajta lehet a fényképetek, és akkor tudják, hogy a ti esküvőtökről van. De a mindenféle kis mütyürt meg mandulát meg ilyeneket tök feleslegesnek tartom...

2012. ápr. 26. 09:24
 13/23 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem is felesleges. Nem elég, hogy etetitek, szórakoztatjátok a népet, még ajándékot is ti adtok?

Szerintem maga az esküvői meghívó is nagyon szép emlék marad. Ne verjétek magatokat emiatt felesleges költségekbe.

N

2012. ápr. 26. 09:45
 14/23 anonim ***** válasza:
72%

Őszintén? Leginkább semminek, van így is elég kacat itthon. Úgysem egy celofánba csomagolt mézeskalácsról fog eszembe jutni az esküvőjük.

Egyébként pont ilyen okok miatt nálunk sem lesz.

2012. ápr. 26. 10:23
 15/23 anonim ***** válasza:
66%

Nálunk semmit sem kaptak a lakodalomkor (ill. a sütiből csomagoltunk mindenkinek, amikor ment haza), amikor megkaptuk kb egy hónap múlva a képeinket, akkor egy "Köszönjük" felirattal ellátott képet kapott minden meghivott család/pár rólunk. Albumba rakható, talán nem porfogó (én legalalábbis szeretem, ha minden párról van képünk, akinek az esküvőjén voltunk).

Egyébként vendégként talán egy kis mini legyezőnek örülnék - persze, ha nyár kánikulában van az esküvő - legalább akkor és ott hasznát veszem. :) Egyébként igaza van a többieknek: "idegen" pár képét nem teszem hűtőre, kulcsra, mézeskalácsot max megeszi a lányom, otthon csak porfogó, cukrozott mandulának meg nem látom értelmét...

Ja, viszont a sorsjegy ötlet tetszik - főleg ha "személyes", mindenki a saját horoszkóposát kapná.

2012. ápr. 26. 12:06
 16/23 A kérdező kommentje:

Épp azért gondoltam az ületőkártyára (alis kő), mert az úgyis elrakják, illetve majdnemhogy költségmentes. A hűtőmágnesnek stb nem sok értelmét látom, viszont a bonbon, mandula azért jó ötlet szerintem, mert azt úgyis megehetik ill személyes, mert mindenki kap egy kis csomagot.

Mindenesetre maradok a kőnél :)

2012. ápr. 26. 13:09
 17/23 anonim ***** válasza:
64%
Kőre akár temperával is festhetsz, csak a végén fújd le őket lakkal, attól szép tartós lesz :)
2012. ápr. 26. 13:12
 18/23 anonim ***** válasza:
80%

A köves ültetőkártya nagyon jó ötlet. Viszont valamit nem értek. Ezeket a kis köszönetajándékokat a teríték mellé szokták tenni, tehát adott esetben mindenkinek egy-egy kis csomag, egy-egy kis mézeskalács stb. Ha viszont tegyük fel, csináltat a pár hűtőmágneseket ajándék gyanánt, azt is minden teríték mellé, akkor egy 5tagú család (apa-anya-3gyerkőc) otthon 5 ifjú páros mágnest tesz a hűtőre?!

Inkább az ültetőköves verzió és szerintem is jó ötlet utólag egy-egy fényképet ajándékozni.

Sok boldogságot!

2012. ápr. 26. 13:57
 19/23 A kérdező kommentje:

Utolsó, nekem is ez futott át az agyamon a hűtőmágnessel kapcsolatban :D

Köszi!

2012. ápr. 26. 14:41
 20/23 anonim ***** válasza:
86%

A mi esküvőnkön nem volt köszönetajándék, mert feleslegesnek tartottam, mi az esküvő után mikor kész lett a videó vittünk mindenkinek egy másolatot belőle illetve 1db fotót rólunk 1 csoportképet és egy olyat amelyen a családjukkal vannak, mindenki jobban örült neki , mint egy szelet csokoládénak az esküvőn amúgy is van süti meg ilyenek a táskába meg a zsebben csak megolvad a csoki és van másnap szentségelés:D Nekünk ültetőkártya sem volt csak a főasztalnál, nem akartam én megszabni, hogy ki hová üljön, meghát nem lehet azt eltalálni, lehet olyan embereket ültetsz egymás mellé akik nem beszélnek, vagy olyanok szeretnének egymás mellett ülni akik nagyon rég találkoztak, mert egyikük az ország egyik pontján másikuk a másikon:D

De nálam eddig a köves dolog viszi mindent, szerintem nem megszokott és sokkal jobb, mint a csoki meg egyéb ilyesmik. Nálunk a szalvétagyűrűt tették el sokan még emlékbe, annyira jól esett , mert én csináltam én varrtam kézzel, mind a 120 db-ot. Sok boldogságot :D

2012. ápr. 26. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!