Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vendégként milyen öltözet elfogadott még férfiaknak egy esküvőn az öltönyön kívül?
Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 10:10
2/8 anonim válasza:
szerintem semmi mas. azt hiszem mindenki nagyot nezne, ha valaki puloverben jonne egy eskuvore a csaladban. (termeszetesen felnottrol beszelek)
3/8 anonim válasza:
ja, ha angol eskuvo, akkor frakk.
4/8 anonim válasza:
Esetleg a zakót otthon hagyhatod, de mindenképpen öltönynadrág és ing. Szerintem már nem elfogadott.
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
csak ing és vasalt nadrág, és tök mindegy,ha a vőlegényen is az van,akkor is.
egyik barátunk is kétségbeesett mikor meghívtuk,hogy neki nincs csak fekete öltönye, s most akkor mi lesz, hát a vőlegényen is olyan lesz... párom meg csak annyit mondott:" ha nem fehér abroncsos ruhát veszel fel, és nem leszel szebb mint az asszony, addig nincs gond. Máskülönben kikaparná a szemed..."-enyhe célzás,hogy csak a nők ilyen : fehéret ne vegyél fel, mert abban leszek én is... alkatok :D
lényeg: öltöny és pont :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!