Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy volt az esküvőtök menete?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy volt az esküvőtök menete?

Figyelt kérdés
Nekünk 4-től lesz a templomi szertartás, 6-tól vacsora, lesz képvetítés egy kis játék majd 10 után tortavágás. Ez szerintetek elég? Vagy mivel dobjuk fel, mit gondoltok milyen lesz

2012. aug. 30. 18:04
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Egy esküvőt semmi nem dob fel jobban, mint a jó zene. Kérjétek meg a zenekart, h ne csak az ocsmány lagzis zenéket játsza hanem slágereket meg mindenfélét. Meg csináljatok sok játékot meg vonatozást!
2012. aug. 30. 18:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekünk teli volt programokkal és nem bántuk meg. Annak ellenére, hogy a társaság 50%-a fiatal volt, nem igazán táncoltak csak 5-10-en.

Úgyhogy a programok nagyon jól jöttek.

Voltak játékok (de csak olyan játékot választottunk, amiben a násznép is részt vesz így jobban szórakoznak)

volt vicces, zenés vetítés

volt viccesre vett táncunk

volt időkapszula

volt menyasszonytánc

volt emlékkönyv

És így is hajnali 3-kor már csak 40-en ha voltunk. Szóval kő kemény munka volt a társaságok megmozgatni, "szórakoztatni". De a végeredmény tökéletes lett, mindenkinek nagyon tetszettek a programok, hogy részt vettünk benne és foglalkoztunk a vendégekkel...szóval megérte a fáradtságot.

2012. aug. 31. 09:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk 4-kor polgári, 5-kor templomi, kb. fél héttől lagzi. Egy rövid köszöntőt az én tanúm mondott, 10 körül volt a tortaszelés. Egyetlen feladat volt (aprópénz szedés; meglepetésként szervezték a kolléganőim). Illetve éjfélkor a menyasszonytánc. Semmi több feladat nem volt. 100 fős lagzi volt, de mindig minimum 20-an táncoltak, volt, hogy mindannyian. Hajnal 5-kor a végén még 40-en voltunk. Így, hogy nem zsúfoltuk tele programmal, is elröpült mint egy pillanat. Én nem bántam meg, hogy nem szakított meg a mulatozást semmivel. Képvetítés van azóta szinte mindennap az esküvői fotókból. :-)
2012. aug. 31. 17:20
 4/4 anonim ***** válasza:
nekünk 4kor polgári, 5-től templomi, utána lagzi. de igazából hamarabb volt minden, negyed 6 fél 6-ra már a vacsora helyszínén voltunk, mert rossz idő volt, és siettünk a menettel, mindennel. Utána mi elmentünk fotózkodni, ha jól emlékszem, olyan 7-fél 8 körül kezdődött a vacsi, inkább 7 körül. Aztán 9-kor lenyomtuk a nyitótáncot, az meghozta a kedvet a tánchoz :) fél 11-kor tortavágás, majd menyasszonytánc, újasszonytánc, és tánc. reggel negyed hét körül ment el az utolsó vendég, mi még leültünk egy asztalhoz a pincérekkel inni :D összesen 52-en voltunk, kb. 2 körül kezdtek el szivárogni. De olyan fél 6-kor még 20-an lehettek, az uccsó hullarészeg kuzin ment el negyed hétkor, őt már én dobtam ki :D
2012. szept. 4. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!