Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szülőköszöntő, ha a férfi már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülőköszöntő, ha a férfi már volt házas hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van az esküvőnél, hogy ajándékot adunk a szülőknek. Bocsánat, nem is tudom, hogy van pontosan, mert elég kevés esküvőn voltam eddig életemben.

Úgy tudom, ilyenkor az anyakönyvvezető megköszöni a szülőknek, hogy felnevelték a gyereküket...stb. De egyrészt a párom már volt házas, van egy 11 éves gyereke is, szóval ez a felnevelés téma annyira szerintem nem aktuális :/

Viszont az első esküvőjén nem volt ott az anyukája, szóval valamit csak ki kéne találni. Látta már valaki, hogy ilyenkor hogy csinálják, ha az egyik fél már volt házas?

Köszönöm

2015. febr. 25. 18:16
 1/8 mi a fene ***** válasza:
100%
Vázoljátok az aktőnek a helyzetet, és kérjétek meg, hogy ne legyen "csöpögős" a szülőköszöntő. Virágot szoktak adni, és természetesen mindkét fél anyukájának.Nem fog senki kiakadni.
2015. febr. 25. 18:19
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Akárhány éves, akárhányszor is volt már házas, azért mégis csak felnevelték, nem?
2015. febr. 25. 18:25
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Ugyan ugy szoktak csinalni, mintha elso lenne, akar milyen furi neked de ezt igy szoktak.. Ez masik hazassag, masik feleseggel, nem szamit az, hogy ez elott nehany evvel elvett egy masik not is es van egy gyermeke.. Jo mondjuk nem ugy fogjak majd mondani h a gyermeked kirepul a csaladi hazbol ( a volegenyed) mert ez igy hulyen jon ki de majd megoldja a vofej vahy valaki aki bucsuztatja..
2015. febr. 25. 18:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, én első sorban erre a kirepül, felnevelték stb. dologra gondoltam. Szóval, az, hogy köszönjük, hogy támogatták a kapcsolatunkat, meg stb. nyilván, csak nem tudom, hogy nézhet ki ez konkrétan. Vőfély nem lesz. Az anyakönyvvezető csinálta ezt azon az esküvőn, ahol voltam.
2015. febr. 25. 18:41
 5/8 anonim ***** válasza:
55%

Ha zqvar, megkéred, hogy ne legyen szülőköszöntő.

Nálunk sem lejet majd, mert 4 szülő közül 3 már nem él. :-(

2015. febr. 26. 06:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az anyakönyvvezetővel beszéljétek meg, valószínűleg találkozott már ilyen helyzettel, és tudja mit-hogy illik.
2015. febr. 26. 14:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha első házasságnál nem hülyeség, akkor a másodiknál ugyanúgy nem az. Elvégre továbbra is igaz, hogy rendesen felnevelték, az meg általában már az elsőnél se igaz, hogy esküvő előtt nem repül ki a családi fészekből a gyerek.
2015. febr. 26. 15:38
 8/8 A kérdező kommentje:
oké, köszi a válaszokat, akkor majd megbeszélem az anyakönyvvezetővel, hogy valahogy egyszerűen, szépen, de nyálasan fogalmazza meg. Párom anyukája úgyis minden kicsit is megható dolgon elsírja magát :)
2015. febr. 26. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!