Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő és egy férfi együtt él 3éve, el lehet dönteni, hogy akarnak -e házasodni?
Nos, ha ennyi idő után egy 34 éves fickó nem biztos, akkor gond van.... A férfi nem biztos a kapcsolatban.
Én ismerek olyan férfi, aki soha nem akart házasodni, olyan kijelentése is volt, hogy előbb lesz az orrában karika, mint az ujján... :) Idén lesz az esküvője, egyszerűen megtalálta az a nőt, akit mindig is keresett.
Igen, el lehet dönteni. És a férfi tulajdonképpen eldöntötte. Nem akar, hiszen a gyűrűt is csak nagy nehezen vette meg a lány számára.
A lányna el el tudnia dönteni, akar ilyen kapcsolatban maradni, vagy sem. De a házasságot nem szabad kikényszeríteni, mert abból jó nem származik.
Van, aki eleve nem akar házasodni, de akkor nem is ez lenne a kifogás, hogy "nem biztos magában".
Abban nem biztos, hogy veled akarja leélni az életét, ez tuti.
Én nem várnék arra, hogy megtudja, mit akar.
Egy év együttélés után el kell tudni dönteni.
És a húzódozás az gyakorlatilag azt jelenti, hogy az illető nem akar a másikkal egy életen át jóban-rosszban együtt élni.
aránylag hamar el lehet dönteni
de miért nem beszéltek erről a kapcsolat elején ?
am meg nem a házasság az alapja egy jó kapcsoltnak hanem a kapcsolatban élő felek !
a házassági papír max egy plusz
amit nem illik ráerőltetni a másikra !
am meg ha jól megvagytok együtt szeretitek egymást akkor ne ez legyen ami tönkreteszi a kapcsolatot ennyit nem ér meg szerintem !
Köszi nektek! Ugy látó mindenki jol látja a helyzetet. De leginkább az 5 vlaszoló tapintott a lényegre. Szo szerint. A sogornőm a női szereplő ebben a sztoriban. Nem akarok bele szólni a dolgába ő tudja vagy nem tudja mit csinál.
Mi Anna idején pár hónap alatt döntöttünk. Igen vagy nem. Szerintem Ennyi idő után el lehet dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!