Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő és egy férfi együtt él 3éve, el lehet dönteni, hogy akarnak -e házasodni?
Én mindenképpen fontosnak tartom az együttélést..egy 6 éves kapcsolatra is azt mondanám, hogy korai a házasság, ha nem éltek együtt. Illetve ott a legfőbb gond szerintem nem is az lenne, hogy korai-e vagy sem, hanem hogy 6 év után mi a francért nem élnek még együtt..
Na de a lényeg.. Szerintem egy felnőtt ember 1 év együttélés után már el tudja dönteni, hogy mit akar. Nem 3 év, hanem 1.
Ti pedig már határozottan felnőttek vagytok..
Aki azt mondja, hogy ennyi idő után, hogy nem biztos magában, az nagyon is biztos..csak sajnos a válasz negatív.
Ha egy harmincas férfi három év után se képes eldönteni, hogy akar-e engem vagy sem, az lapát. Drasztikusnak hangzik, de ha valóban összeillenének, akkor ez már nyilván nem lenne kérdés.
Az előző kapcsolatomban egy év se kellett, hogy lássuk, az nem fog menni, szétköltöztünk. A mostani másfél éve tart, és amikor kétségbeesetten mondtam neki, hogy nem jött meg, csak annyit válaszolt, hogy nem baj, idén úgyis meg akartalak kérni, legfeljebb kicsit felgyorsulnak a dolgok.
Ha a nő mindenképpen esküvőt, családot szeretne, akkor az általad leírtak alapján dobnia kéne ezt a pasit és keresni olyat, akivel működhet a dolog.
2 hét után éreztük, hogy összetartozunk...
nem muszáj nagy hacacáré.
Most a házassággal van baja, vagy a feleségjelölttel...
én dobnám.
Vegyék csak el a nőket, nem a papír miatt. Ez egy gesztus. Hogy értékelem azt a szerencsétlent annyira, hogy meló után még mossa a gatyám meg dob valamit az asztalra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!