Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok a férfi párjának, hogy együtt vagytok?
Nem értelek, minek kell borítani ennyi év után? Ő már máshova tartozik, nem is akar onnan eljönni. Csiki-csukizzon a két nő között?
Lépj tovább.
Aki oszinten es igazan szeret az lep.
Aki nem lep az siman egy nosztalgiaszexet akart semmi mast.
zard le lepj tovabb.
Külső szemmel nézve, lehet én is úgy gondolnám mint ti.
De én tudom, hogy mi volt, én tudom miért maradt azzal a nővel. És tudom, hogy most is szeret. Biztosn tudom.
És igen, én is nagyon szeretem, és az is igaz, hogy a bosszú is dolgozik bennem. Nincs bennem egy csöppnyi sajnálat sem a nő iránt. Elégtétel lenne mindenért. És nem utolsósorban, azt akarom, hogy újra egy család legyünk.
Mese mese mátka, pillangós madárka......
Ha ezek után hiszel a volt férjednek, akkor megérdemled, hogy újra összetörje a szívedet.
"De én tudom, hogy mi volt, én tudom miért maradt azzal a nővel. És tudom, hogy most is szeret. Biztosn tudom."
Aha, csak épp másvalakihez megy haza.
"És igen, én is nagyon szeretem, és az is igaz, hogy a bosszú is dolgozik bennem. Nincs bennem egy csöppnyi sajnálat sem a nő iránt. Elégtétel lenne mindenért. És nem utolsósorban, azt akarom, hogy újra egy család legyünk."
Nem lesztek sosem azok újra, hisz ha borítod az ő családját, akkor elsülhet úgy is, hogy megutál téged a volt férjed. Most sem szeret, hisz veled lenne különben. Adósság sem tartana vissza attól, akit szeretek, tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!