Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm cigány zenét akar a lagzikban, és csak arra tud táncolni, de nem cigány. Mit csináljak?
Attól függ, milyen. Cigányzenéből is van igényes.
Egyébként meg ilyen téren azért lehet kompromisszumos megoldás: legyen olyan zene, amit ő akar és legyen más is.
Egy esküvőn nem csak egyféle zene lehet...
Egy szám ilyen, majd más szám olyan. Akkor fogja mindenki megtalálni a neki tetszőt.
Ha ebben sem tudtok kompromisszumot kötni, szép kis házasság lesz, hallod. :S
Esetleg talán ülj le vele beszélgetni, és mondd el neki a véleményedet, mint az értelmes felnőtt emberek szokták Egy pár vagytok, azért néha nem ártana kompromisszumot kötni. Pl.: lehet igényes cigányzene, de ne csak az menjen egész végig, hanem olyan is, amit te is kedvelsz. Egyébként olyan nincs, hogy valaki pár pohárka bor után ne tudjon szinte bármilyen zenére táncolni ;)
De ha ennyire aggasztja, esetleg vehetnétek pár tánc órát, ha az mindkettőtöknek megfelelne
Lagzikban? Vagy "lagzinkban"? nem mindegy!
Én is szeretem a cigányzenét, mi a baj vele?
Mit csinálj? Legyen cigányzene is, meg más is. Nem is értem a kérdést.
A cigányzene és a mulatós közt van különbség, szerintem a barátnőd mulatóst szeretne. Arra lehet csak igazán jót táncolni, mulatni.
Amúgy én nagyrészt Kárpátiát hallgatok, de megy a Hungarica, Magozott cseresznye, Egészséges Fejbőr is, az esküvőmön mégis igényes mulatóst játszott a zenekar.
Ismered a viccet:
A vendég betér a kisvárosi csehóba.
- Cigánypecsenye van?
- Van, de akkor nincs zene.
Na ez van. Cigányzenére nem az tud táncolni, aki cigány, hanem az, aki TUD táncolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!