Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyi ruha? Mennyiért? Kinél hol a határ? Akár a használt is jó lehet? Tanácstalan vagyok
Ma már két ilyen kérdés is volt.
Csillagos ég határral meg mindennel.
Na mindegy, nálam nagyon max. 120 000 Ft, de már ezt is soknak találom... Az a maximum maximuma NÁLAM.
Szia !
Nekünk most volt ez esküvőnk 26.-án. Így tudok tanácsot adni bármiben. Az elején úgy voltam vele,hogy megvesszük a ruhát, hogy az csak az enyém legyen aztán amikor meghallottam az árát ( sokkot kaptam) . A legjobb megoldás ha bemész egy esküvői ruha szalonban (2-3 hónappal előre, de ha nagyon tanácstalan vagy,és esetleg a szalonba egyik sem tetszik érdemes akár 6 hónappal is előtte menni, hiszen akkor mutatnak magazint ,és abból megtudják neked rendelni) , nekem szerencsém volt bementem NK. leghíresebb üzletébe egyből megtaláltam álmaim ruháját ( én már decemberben lefoglaltam , és jó is volt,mert többen is érdeklődtek a ruha után,és ha egy napon van akkor az első foglalóé lesz ) azért is érdemes előbb bemenni hiszen több ruha próba lesz, én elég vékony alkat vagyok és magas így bekelett venni és lekelett ereszteni az alsó részét, kb.4-5 ruha próba volt majd az esküvő előtt én csütörtökön voltam már a cipővel tökéletesen. Az esküvő reggelén hoztuk el a ruhát így mindennel együtt 98 ezer volt 1 éjszakára.
Én a barátnőmtől kaptam, mert ő megvette, és rájött esküvő után, hogy csak a szekrényében lóg, és nem is kell neki...
De kb 30-40 ezernél nem költöttem volna többet rá. Nem volt nagy esküvő.
Szerintem mindenkinek a pénztárcája szab határt!
Szerintem semmi gond a használttal. Utána újra lehet értékesíteni, igazából olcsóbb valójában, mint a kölcsönzés.
Plusz a kölcsönzésről annyit, hogy az is 15x használt, mire hozzád eljut. Legalábbis 100.000-ért nem adnak ki idei/tavalyi modelleket, inkább 2-3 éveseket a nevesebb márkákból.
A használt általában sokkal jobb állapotban van.
Én elsősorban külföldi fórumokon keresgélnék használt márkás ruhák után, ott kevesebb az átverés...
6.: A Kristály Szalonban egyébként nincsenek többszázezres értékű ruhák, maximum annyira árazottak, de abból is kevés.
A legtöbb saját varrású vagy orosz/kínai másolatruha (ezért van, hogy a legtöbb modell csak rendelésre, de több színválasztékkal és variációval elérhető).
Egyetlen tervezővel vagy márkával sem állnak hivatalos viszonteladói kapcsolatban, tehát csak saját gyártású/másolatruhákat árulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!