Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyi ruha? Mennyiért?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyi ruha? Mennyiért? Kinél hol a határ? Akár a használt is jó lehet? Tanácstalan vagyok

Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 18:36
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
A stílussal is hadilábon állok; egyszerű, visszafogottan elegáns vagy habos-babos... sellő vagy hercegnő? Kezdek belezavarodni. Elveszek a ruhák közt. .. 168 centi vagyok és 60-61 kiló leszek az esküvőre. Ez olyan 87-68-98 centit jelent nálam. A párom és a család szerint bármilyen fazon jól állna. Mégse hiszem , hogy ratalalok "a ruhára". Volt más is igy? Vagy csak én vagyok ilyen béna. Arra viszont mar rajöttem, hogy jobban érezném magam egy olyan ruhában, ami az enyém. De milyet? Melyiket? Hol? Egy szalonban mar jártam és elvettek a kedvem. Ooyan lekezeloek voltak
2014. máj. 14. 21:23
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Az alkatod ideális, vékony, de nem pálcika az adatok alapján. A magasságod átlagos, de egy magassarkúval tényleg bármilyen ruha jól fog állni.

A ruha stílusa ettől kezdve csak a te személyes érzéseidtől, elgondolásodtól függ.

2014. máj. 14. 21:40
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Olyan szalonba ne menj, ahol lekezelőek! Te fogsz fizetni, tehát Neked kell dönteni, hol és mennyiért.

Ha adsz egy e-mail címet privátban, én küldök képet az én ruhámról(ha szeretnéd látni)

2014. máj. 15. 08:07
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Próbálgass kedvedre. 1-2 próba után tudod, hogy mi az ami tényleg nem jó, aztán szűkül a kör. Érdemes a szalonban dolgozóktól is segítséget kérni, hogy szerintük mi áll neked jól, mert nem kevés ember átfutott a kezük alatt. Pár szalonba én is úgy mentem, hogy a neten kiválogattam, hogy mik tetszenek nekem, de nem voltak az igaziak. A kishölgy viszont mutatott olyan ruhát, ami kép alapján nem jött be, de rajtam még is jól állt.

A másik, vigyél valakit, aki fényképez. Mert én is jártam úgy, hogy helyszínen azt mondtam ez a ruha tökéletes, aztán a húgom által készített fényképeket nézve úgy néztem ki benne mint egy ámbrás cet :) Lehet, hogy a fotós ki tud belőle hozni egy manökent, de a családi privát fotókon én lettem volna a házi lamantin :)

Itt is lehet látni sokszor menyasszonyokról házi fotót, ami alapján nem előnyös a ruha, pedig lehet élőben más a hatás.

2014. máj. 15. 09:55
 25/30 gabriell88 ***** válasza:
93%
Ne nevess ki,de én nem vagyok a nagy és "hercegnős " ruhák híve.A szolidabb ruhákat kedvelem.Szeptemberben lesz az esküvőnk így elkezdtem keresgélni, de nem mennyaszonyi ruhát írtam be a keresőbe, hanem alkalmi fehér ruha.8000 ft meg is találtam :)
2014. máj. 16. 16:57
 26/30 anonim ***** válasza:

Én először kölcsönzőben felpróbáltam néhány ruhát, hogy tudjam melyik fazon áll jól. A sellősben éreztem magam a legjobban.

Utána kerestem egy képet interneten olyan sellő fazonú ruháról ami tetszik és azt küldtem el egy varrónőnek, aki megvarrta nekem. Igy olcsóbban jött ki, rajtam lesz először, megtarthatom utána, eladhatom, vagy át is lehet alakítani koktélruhává később a tüll anyag levételével.

A varratás ára leginkább az anyagoktól függ - hány féle anyag kell hozzá és hol szerzed be. Az én ruhám összesen 70.000-ből jött ki, varrtak hozzá bolerót és fátylat is. De 100.000 lett volna nálam a határ.

2014. máj. 23. 09:29
 27/30 anonim ***** válasza:
Mi 70 ezerért vettük 5 éve a ruhámat, a szalon kiárusítást tartott előző éves modellekből. Nyilván nem én voltam az első aki viselte, de engem ez nem érdekelt. Esküvő előtt ingyen kitisztították, méretre igazították, kiegészítőket is adtak hozzá.
2014. máj. 29. 11:32
 28/30 anonim ***** válasza:

Én eredetileg 150-ért akartam venni, de amik bejöttek, azoknak a bérlése is ennyibe, vagy drágábba volt, 170-180 lett a vége varratva, de fel kell mennem Pestre elég sokszor a próbákra, szerintem 200 körül lesz a vége.

Vannak nagyon olcsó megoldások, ki kell fognod, hogy beleszeress 1-1 leárazott ruhába, de nem esélytelen. Az átlagos, közepes bérlési ár 120-160 között van, de vannak drágább szalonok. Ha pl. eredeti Vera Wang ruhát szeretnél Pesten bérelni, akkor a bérlés 320-ig is elmehet. Ezért persze már extra szolgáltatások is járnak, ha nem olcsó helyen bérelsz, nem is 1 napra kapod meg, hanem több időre. A "használtan" vett ruha általában azt jelenti, hogy valaki varratta, 1x rajta volt és kész. A kölcsönzőset nem 1x varrják Rád, hanem ki tudja hányan hordták előtted. Barátnőm járt úgy, hogy pénteken este 8-kor 2 varrónő vissza lett rendelve, mert rosszul varrtak meg egy részt a ruhán, miután ráigazították... Gondolhatod... Egy másiknál a bérlős ruhából kijöttek a halcsontok és véresre dörzsölték a derekát. Márkás darab volt, csak túl sokszor átvarrták...

Ha varratod, elővigyázatos legyél! Olyan varrónőt válassz, akinél látsz referenciát!

2014. júl. 3. 15:05
 29/30 anonim ***** válasza:

26 ezer forinttért rendeltük külföldről!

kinéztem magamnak egy nagyon szép ruhát, és a párom meg is találta egy külföldi oldalon, nagyon olcsón!

hónapokkal az esküvő előtt megrendeltük, mert féltünk,hogy nagyon gagyi lesz, vagy nem ér ide, és akkor legyen egy kis időnk másikat keresni.

ingyenes házhozszállítással 2 hét múlva itt volt a ruhám.

Az egész ruha egy kispárna nagyságú csomagba érkezett, gondolhatod hogy össze volt gyűrve :D Kicsit akkor megriadtam.

Elvittük egy varrónőhöz, aki sok menyasszonyi ruhát varr. ott próbáltam először fel, ici picit nagy volt mellbe, de a varrónő bevett belőle illetve nagyon szépre kivasalta! Ezért max 3 ezer forintot kért el.

illetve a weboldal címét, ahonnan ilyen szuper anyagú, minőségi ruhát lehet kapni, ilyen jó pénzért.... :)

Szóval ő is nagyon dicsérte, pedig féltem hogy ha egy hozzáértő ember nézi meg,akkor leszólja, főleg mert olcsó volt :D

Kellett kölcsönözni ( ebből a szalonból persze ) egy megfelelő méretű merevítős alsószoknyát, aminek a bérlése 15 ezer ft volt.

2014. júl. 26. 20:08
 30/30 szonata ***** válasza:
Ne kölcsönözz. Az olyan rossz érzés, hogy máson is volt a ruha, ha csak egy napig is.
2019. márc. 26. 07:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!