Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell csomagolni a vendégeknek süteményt?
Ti csomagoltatok a családoknak ? Es ha igen akkor külön igy kertetek a cukrászdába vagy a " maradekokbol" adtatok?
( lehet kerni a cukiba előre csomagolt családi pakkokat 1000 Ft/db ez tartalmaz 40 dkg sütit )
Nem "kell".
Vidéki esküvőkön szokás, hogy ne maradjon meg a rengeteg házi sütemény, de egy fővárosi, cateringgel bonyolított esküvőn nem szoktak cukrászsüteményt osztogatandó mennyiségben megrendelni.
Mi nem csomagoltunk, a catering intézett mindent és annyi étel volt, s annyit is fizettünk, amennyi elfogyott az esküvőn.
Külön ezért nem rendeltünk úticsomagokat, pont annyira nem illett volna az esemény helyszínéhez, stílusához, mint a menyasszonytánc, a piros menyecskeruha, a rövid ujjú ing vagy a szintetizátoros mulatószene.
Szerintem is illik. Jól eső gesztus.
Mi nagyvárosban (Pesten , megyeszékhelyen) és vidéken is mindig kapunk, szóval nem hinném, hogy csak a vidékre jellemző.
Amilyen esküvőn eddig voltam, mindig kaptunk becsomagolt sütit, de ezek mindig a megrendelt / elkészített, de el nem fogyott sütiket tartalmazták. Tudom, mert láttam, ahogy pakolták - valahogy inkább biztosra mentek, és többet rendeltek.
Gesztusnak szép, de én nem várom el (pedig imádom a sütit :D). Nem várom el, hogy csak azért, hogy kaphassak sütit, az ifjú pár pluszban rendeljen családi pakkokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!