Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell csomagolni a vendégeknek süteményt?
Ti csomagoltatok a családoknak ? Es ha igen akkor külön igy kertetek a cukrászdába vagy a " maradekokbol" adtatok?
( lehet kerni a cukiba előre csomagolt családi pakkokat 1000 Ft/db ez tartalmaz 40 dkg sütit )
Mi csomagoltunk, de nálunk kb. 40-en voltunk összvissz, szűk körű lagzi volt.
Maradékot csomagoltunk, mivel minden süti házilag készült.
Mikor nagyobb lagziban voltunk, akkor nem csomagoltak mindenkinek, csak a közelebbi családtagoknak.
szerintem illik csomagolni. esetleg ha a sültekből, vagy a főételből marad, akkor abból is lehet.
inkább, mint hogy rátok romoljon.
Ilyen dobozokban hoznak, es egy kis piros szalagot is tesznek a doboz fülére :)
Nem a cukraszdai maradekra gondoltam, hanem ami a lagzin megmarad.
Felénk szokás adni.
Nem a maradékból adtunk, hanem eleve többet rendeltünk. Akik előző nap jöttek átadni a "nászajándékot" azoknak már akkor adtunk süticsomagot, a többieknek mikor mentek haza a lagziból.
A tényleges maradékot elosztottunk hármunk (mi, anyuék, anyósék) és azok között akik másnap eljöttek segíteni rakodni.
Illik is, és a vendégek várják is. Nagyon szeretnek másnap lagzis sütit falatozni az emberek többsége.
Mi mennyiségre úgy számoltunk hogy legyen csomagolnivaló is, bár kis létszámú esküvőnk volt.
Átlátszó , műanyag tortadobozba csomagoltunk. A vendégek választhattak is, mert látták hogy melyikben milyen sütik lettek csomagolva. Szépen tele voltak a dobozok.
Viszont voltam már olyan lagziban ahol papír tortadobozban volt csomagolva minden vendégnek. Hazaérve megdöbbenve nyitottuk ki és láttuk hogy az örömanya csak két vékony szeletet tett egy szalvétába a doboz közepére. Ehhez fölösleges volt a tortadoboz. Szerintem ez inkább ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!