Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnánk a családdal megértetni a problémánkat az esküvőnkkel kapcsolatban?
Nos a kérdésem eléggé megosztó lehet, tanácsra lenne szükségem.
Július végén lesz az esküvőnk a probléma pedig a vőlegényem testvérének a 3 gyerekéről szól.
Sajnos mérhetetlenül rosszak, nem fogadnak szót senkinek és a szüleiket sem igazán érdekli (5, 7, 11 évesek).
Igazából egy születésnapi ebéd alkalmával sem tudnak nyugton maradni, mindig kiabálnak. Ott ez nem is lenne gond.
A testvérnek és a párjának elmondtuk, hogy nagyon szívesen látjuk őket, de a gyerekeket ne hozzák. Persze ezt kedvesebben, burkoltabban megfogalmazva mondtuk el.
Hát rögtön jött a mindennek elhordás, hogy szemetek vagyunk.
Nem érzem ezt annak, sajnálom ha ő nem tudja bevallani saját magának sem, hogy a gyerkőcök neveletlenek. Én pedig az esküvőmön nem szeretnék ezzel foglalkozni, és ezen mérgelődni, hogy mit törnek-zúznak.
Most már egy hete nem beszéltünk velük, de folyamatosan csak hallom vissza, hogy szidnak minket és már eléggé kezd zavarni.
Mit gondoltok, hogy tudnánk velük megbeszélni ezt? Vagy hagyjuk inkább addig csak megbékélnek?
Nem a lakodalommal van a gond!
Szerintem a probléma a szertartásnál irritálóbb, főleg ha az IGEN-nél beleordít egy bolond gyerek, és senki nem érti az elhangzottakat. Mert bármennyire is szomorú ez az ősanyák számára, az esküvőmön végre nem más gyerekének a "produkcióját" akarom hallgatni/látni, ezegyszer fogják fel, akkor nem az ő gyerekük a központ! Megvan annak is a helye, ideje.
Más egy csecsemő, akit ki lehet vinni, ha rákezdi, de én sem tűrném, hogy nekem kelljen kifizetni a vendég által okozott kárt, főleg ha már volt károkozásra példa.
Egyetértek Veled, kérdező. Én sem hívnám meg, a leírás alapján pedig az sem érdekelne, ha a szülők sem jönnének el, testvér ide vagy oda. Sértődjenek meg, legfeljebb aznap nem esznek egy jót a pereputtyal. Szvsz a szülőkre is ráfér némi nevelés. Agyhalott szülőnek miért lenne különb a gyereke.
Pontozzatok le nyugodtan, a véleménynyilvánítás itt nem tiltott. Még szerencse, hogy mi dönthetjük el, ki jöjjön az esküvőnkre. :)
szerintem valamelyik a menyasszony leendő sógornője! :D
ősanyák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!