Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy tudnánk a családdal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnánk a családdal megértetni a problémánkat az esküvőnkkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nos a kérdésem eléggé megosztó lehet, tanácsra lenne szükségem.

Július végén lesz az esküvőnk a probléma pedig a vőlegényem testvérének a 3 gyerekéről szól.

Sajnos mérhetetlenül rosszak, nem fogadnak szót senkinek és a szüleiket sem igazán érdekli (5, 7, 11 évesek).

Igazából egy születésnapi ebéd alkalmával sem tudnak nyugton maradni, mindig kiabálnak. Ott ez nem is lenne gond.

A testvérnek és a párjának elmondtuk, hogy nagyon szívesen látjuk őket, de a gyerekeket ne hozzák. Persze ezt kedvesebben, burkoltabban megfogalmazva mondtuk el.

Hát rögtön jött a mindennek elhordás, hogy szemetek vagyunk.

Nem érzem ezt annak, sajnálom ha ő nem tudja bevallani saját magának sem, hogy a gyerkőcök neveletlenek. Én pedig az esküvőmön nem szeretnék ezzel foglalkozni, és ezen mérgelődni, hogy mit törnek-zúznak.

Most már egy hete nem beszéltünk velük, de folyamatosan csak hallom vissza, hogy szidnak minket és már eléggé kezd zavarni.

Mit gondoltok, hogy tudnánk velük megbeszélni ezt? Vagy hagyjuk inkább addig csak megbékélnek?

2015. ápr. 15. 12:51
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
87%

Igazából itt nincs mit magyarázkodnotok, úgyse értenék meg.

Mi most voltunk esküvőn, én megkérdeztem a pártól, hogy gyerekeket lehet-e vinni. Ha azt mondták volna, hogy nem, azt is elfogadtam volna sértődés nélkül. 11 és másfél éves gyerekek.

2015. ápr. 15. 15:12
 42/64 anonim ***** válasza:
82%
Te írtad te elmeháborodott, hogy hívják meg a nagyit csak azért, hogy legyen aki az esküvő alatt pesztrálja őket...
 43/64 A kérdező kommentje:

Ez csak egy megnevezés, hogy nagynénje. Nekem semmi kötelességem nincs feléjük nézve a konkrét alkalmakat ahol természetesen kapnak ajándékokat.De ez már nem a kérdésemhez tartozik.

Akik ténylegesen a kérdésemre válaszoltak azoknak köszönöm a válaszokat :)

44/64 anonim ***** válasza:
91%

egyébként bírom az "én vagyok a legjobb szülő enyémek a legjobb gyerekek jaj úgy imádom az anyaságot" dumát

most őszintén a szülőnek nem jár egy kikapcsolódás? Bulizni, iszogatni egy lagzin? mindenképpen ott is 100% csodaszülőnek kell lenni? Az unokabátyáméknál 3 gyerek van. rendszeresen járnak mulatni, a nagyszülőknél alszanak a gyerekek. És akkor ők rossz szülők? vagy mi van? És a másik egy szülő ismerje fel ha a gyereke neveltetésével baj van! Az említett unokabátyámnak megmondtam a szemébe hogy a gyerek kényes. erre mondta hogy abszolút igazam van! próbálják is mindenféleképpen "kinevelni" ezt belőlük egyenlőre nem sok sikerrel. ennyi.

2015. ápr. 15. 15:13
 45/64 A kérdező kommentje:

Egyébként pedig a nagyis témára. Anyósom az egyik nagyszülő, ő evidens meg van hívva az esküvőre.

A másik nagyszülőt nem is ismerjük és semmi közünk nincs hozzá így meg se lett hívva.

2015. ápr. 15. 15:14
 46/64 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnáljuk, hogy a gyerekek nélkül nem akarnak eljönni, és nem látják be azt, hogy nem olyan gyerekről van szó akik kint pl. az udvaron vagy a kerthelyiségben el fogócskáznak.

Hanem mindig valami galibát és kellemetlenséget okoznak.

2015. ápr. 15. 15:24
 47/64 anonim ***** válasza:
82%

Aki nem kepes megerteni , hogy a kerdezo miert dontott igy a parjaval egyutt, az meg szerintem rossz gyerekkel nem talalkozott.

Nincs gyerek, akkor nincs gyerek. Nem ertem ezen miert kell kiakadni, azt a bizonyos koldokzsinort mar a szuletesnel elvagtak. 1 napba senki nem hal bele.

2015. ápr. 15. 15:25
 48/64 anonim ***** válasza:
68%

"Nem ertem ezen miert kell kiakadni, "

mert ma ő az ügyeletes troll. :D

különben meg nehogy má' megmagyarázd neki! különben is milyen szülő vagy te? egy teljes napra! :D

2015. ápr. 15. 15:31
 49/64 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 40-es az más, amikor a buli közepén nem érezheted jól magad mert kötelességed van, és más, amikor a szabadidődben szívesen vigyázol rájuk és vagy velük, és szórakozás helyett velük foglalkozol. De ha ott a lagziban mindenki jól érzi magát, akkor szerinted a nagyi mennyire lesz boldog hogy az unokái után kell rohangálni?
2015. ápr. 15. 15:38
 50/64 anonim ***** válasza:
3%

"A másik nagyszülőt nem is ismerjük és semmi közünk nincs hozzá "

Gratulalok a csaladodhoz.

2015. ápr. 15. 15:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!