Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy tudnánk a családdal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnánk a családdal megértetni a problémánkat az esküvőnkkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nos a kérdésem eléggé megosztó lehet, tanácsra lenne szükségem.

Július végén lesz az esküvőnk a probléma pedig a vőlegényem testvérének a 3 gyerekéről szól.

Sajnos mérhetetlenül rosszak, nem fogadnak szót senkinek és a szüleiket sem igazán érdekli (5, 7, 11 évesek).

Igazából egy születésnapi ebéd alkalmával sem tudnak nyugton maradni, mindig kiabálnak. Ott ez nem is lenne gond.

A testvérnek és a párjának elmondtuk, hogy nagyon szívesen látjuk őket, de a gyerekeket ne hozzák. Persze ezt kedvesebben, burkoltabban megfogalmazva mondtuk el.

Hát rögtön jött a mindennek elhordás, hogy szemetek vagyunk.

Nem érzem ezt annak, sajnálom ha ő nem tudja bevallani saját magának sem, hogy a gyerkőcök neveletlenek. Én pedig az esküvőmön nem szeretnék ezzel foglalkozni, és ezen mérgelődni, hogy mit törnek-zúznak.

Most már egy hete nem beszéltünk velük, de folyamatosan csak hallom vissza, hogy szidnak minket és már eléggé kezd zavarni.

Mit gondoltok, hogy tudnánk velük megbeszélni ezt? Vagy hagyjuk inkább addig csak megbékélnek?

2015. ápr. 15. 12:51
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
98%
Nézd! Az utóbbi sztoriból is egyértelmű, hogy mint minden szülő, teljes mértékben elfogultak a gyerekeikkel. Számukra ők teljesen tökéletesek és te ezt a három tökéletességet nem akarod látni az esküvődön. Ők ezt a gyerekeik elleni támadásnak vették, tök feleslegesen akarnátok békülni, beszélgetni velük erről. Most rajtik a sor, vagy nem mennek el egyáltalán vagy elmennek gyerekek nélkül puffogva.
2015. ápr. 15. 13:38
 12/64 anonim ***** válasza:
15%
sajnálom, de akármilyen rosszak, számomra elfogadhatatlan lenne, hogy a testvérem azt mondja, engem látni akar, a családomat nem. Pedig az én húgom fiai is égető kölkök tudtak lenni.
2015. ápr. 15. 13:42
 13/64 anonim ***** válasza:
77%

"De sajnos a kérdésemre nem igazán kapok választ."

Pedig szerintem kaptál hasznos tanácsot. Pl.: gyerekmentes esküvő. Azt nem lehet mondani hogy az étteremben nem engedik? Sajnos (mert nem minden gyerek rossz) vannak "gyerekmentes" helyek is.

Esetleg beszélgess velük hogy hosszú hajnalig tartó mulatságba nem olyan jó gyerekkel jönni, esetleg ajánld fel hogy keresel babysittert, még állod is nekik, vagy megkérsz te egy jó ismerőst aki ért a gyerekekhez.

De egyébként első körben ha tényleg ilyen rosszak nekik kellene felfogni hogy amit csináltak az minden csak nem nevelés (ezt az esküvőtől függetlenül)

Először kicsit durvának tűnt a kérdés aztán láttam magam előtt a sárral dobálózó uszályodon taposó gyerekeket. Tényleg olyan rosszak mint pl a talpig zűrben filmben? :D

2015. ápr. 15. 13:49
 14/64 anonim ***** válasza:
91%

Ne akarj semmit megértetni, ne magyarázkodj, egyszerűen közöld, hogy ez van és kész. Akinek ez nem tetszik azt nagyon sajnálod, hogy nem lesz ott, de nem kötelező elmenni.

Amúgy az eszem megáll itt egyesektől. Szerintem egy normális ember képes felérni ésszel, hogy aki nem szereti a gyerekeket arra nem szabad ráerőltetni. Az meg már csak hab a tortán, hogy "hát tudom, hogy rosszak, nem tudnak viselkedni, az őrületbe kergetnek mindenkit, de rohadtul nem érdekel, más alkalmazkodjon hozzánk"...

2015. ápr. 15. 13:49
 15/64 anonim ***** válasza:
82%

Normális, felnőtt ember képes elfogadni, hogy x helyre öt és a párját hívják meg, a gyerekeket nem. Az osanyakat szokta felhaboritani, ha valaki az ő tökéletes kis angyalkajat nem akarja ott látni. Ő maga is képtelen elszakadni a gyerektol.

Nem fogod tudni megerteni velük.

2015. ápr. 15. 13:52
 16/64 anonim ***** válasza:
10%

en tuti nem mennek sehova ahol kifejezetten az lenne a keres hogy a gyerekem ne jojjon.

Nyilvan a gyerektelenek ezt nem ertik meg, es a kerdezo is (ha egyszer lesz sajat gyereke, de ugy tunik nem lesz, jobb is lenne mindenkinek) ertetlenkedik hogy mi ezzel a baj.

Egy csaladot nem szakithatsz szet csak azert mert neked egy vagy ket tagja nem szimpatikus. Ha nem akarod a gyereket latni, akkor ne hivd a szuloket sem.

2015. ápr. 15. 13:59
 17/64 anonim ***** válasza:
14%
de jó, hogy itt mindenki tapsikolna, ha a saját testvére nem akarná látni a gyerekeit az esküvőjén...
2015. ápr. 15. 14:00
 18/64 A kérdező kommentje:

Természetesen a meghívás továbbra is fent áll.

A család többi tagja is egyet értett ebben, hogy jobb ha a gyerekek addig a másik mamánál lesznek.

Nem fogunk nekik könyörögni, hogy jöjjenek. Én is így gondolom, hogy fordított helyzetben elfogadnám, hogy az esküvő gyermek mentes és bele törődnék.

Ez a mi napunk, nem szeretnék a gyerekeken idegeskedni, hogy a kibérelt helyen mit törnek zúznak szét, amit pedig nekem kell utána kifizetni.

2015. ápr. 15. 14:01
 19/64 A kérdező kommentje:

Szerencsére lesz majd gyermekünk, de köszönöm a jó kívánságot kedves #16-os válaszoló.

És ti örülnétek a a templomi szertartás közepette három gyerek üvöltve rohangálna a templomban és anya-apa nevetve nézné végig és rájuk sem szólna?

2015. ápr. 15. 14:05
 20/64 anonim ***** válasza:
13%
akkor nem mennek be a templomba, ennyi. VAlaki kint marad szépen velük. de egy lakodalomban nincs néma csend, nem ül mindenki a helyén, mint egy kuka, semmi bajod nem lesz három gyerektől, akik szaladgálnak. Ahol meg három gyerek törni-zúzni tud 40-50 vagy több felnőtt között, ott nem biztos, hogy a gyerek a legnagyobb baj.
2015. ápr. 15. 14:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!