Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit tennétek ha esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha esküvő előtt egy hónappal csomóan lemondanák a lagzit és hirtelen alig maradnátok? Nincs okom a parára?

Figyelt kérdés

Jövő hónapba esküvő, úgy volt hogy 50-60 fő között leszünk, vegyesen fiatalok és idősebbek, megvan már minden szolgáltató,gyönyörű ruha,elegáns helyszín.. Erre sorra jönnek a kifogások ilyen régi "jó" barátok és ismerősöktől plusz munkatársaktól hogy miért nem tudnak eljönni.. És komolyan 1 ember adott normális kifogást, többieknek nagyon átlátszó vagy nem is adtak konkrét választ.

Most lecsökkentünk 35 főre ami siralmas és a legtöbb rokon tehát nem huszonévesek mint mi, bár tudom 2 részről szülők is bulizósak de nem így képzeltem ezt el. Lesz körülbelül a 35 főből 6 db fiatal vagy velünk egy korú.

Vőlegényem is ki van akadva ez miatt, ez is rosszul esik hogy látom hogy ő is szenved, tegnap össze is vesztünk hogy ne is legyen lagzi csak menjünk be templomba és kész. Plusz ugye neki is drága öltöny nekem is 150 a ruhám és ezt miért, ha alig látják? Ha tudtam volna persze.. De tudom megbánnám mert természetesen azért megyek hozzá hogy vele éljem le az életem, nem tervezek több lagzit az életbe.

Kérlek adjatok segítséget hogy mivel lehet feldobni az estét? Zenészt ismerjük ő szuper, nem félek hogy rossz lesz a zene, csak úgy még is valami tippek hogy fent tartsuk a jó kedvet? Meg egyáltalán valami tanácsotok van hogy lelkileg ezt hogy emésszük meg? Ti mit tennétek a helyünkbe? :S

2015. ápr. 7. 12:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 A kérdező kommentje:

Az biztos :D

Zenekar lesz 2 énekes akik család ismerősei, tehát meg tudom velük beszélni. Meg valaki tényleg írta hogy öregek közé nem ülne be, nos ezt nem így kell elképzelni hogy 80 éves nénik és bácsik lesznek, 65 éves a legidősebb ember, inkább 30-40 év az átlag korosztály így:)

Terem meg hál Isten nem hatalmas, itt látszik hogy nem nagy, mondták is hogy 60 főnél többen lennék azért necces lenne:

[link]

2015. ápr. 7. 14:53
 52/73 anonim ***** válasza:

Xard le. Csak erezd jol magad a paroddal es a vendegekkel egyutt. Nem kell itt tul komplikalni semmit, ez a ti nagy napotok lesz.

Bar en szepen lassan azert elkezdenem leepiteni ezeket a "haverokat" es a kesobbiekben megprobalnek igazi baratsagokat kialakitani.

2015. ápr. 7. 15:45
 53/73 anonim ***** válasza:
67%
Amúgy nem tudom arra miért alapoztatok, hogy a kollegák pénzt adnak. Nálunk csak egy közös ajándékot szoktak adni, sosem pénzt.
2015. ápr. 7. 17:38
 54/73 anonim ***** válasza:
0%

Bementek a templomba és kész.

Bár el lehetne azon gondolkozni, hogy miért mondták le sokan. Ki tudja, mit hallottak rólatok...

2015. ápr. 7. 17:39
 55/73 A kérdező kommentje:
Óó.. egyre jobb:D persze egész megyeszékhely rólunk beszél sőt az egész megye, mert amúgy nem ismerik egymást ezek az emberek. Senki nem mondta hogy várjuk a pénzt, csak valaki kérdezte hátha anyagi vonzata miatt nem jönnének el arra írtam.
2015. ápr. 7. 17:56
 56/73 anonim ***** válasza:
Én biztosan felhívnám a távolabbi, régebbi barátokat is, hogy szerettétek volna őket is elhívni, sajnos a szűk keretbe nem fértek bele, de lemondták páran, és nagyon örülnétek, ha el tudnának menni. Osztálytársak is képben lehetnek akár.
2015. ápr. 7. 17:56
 57/73 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik a terem.

Végül hogy döntöttél? Vagy még gondolkozol rajta?

Meg lesz tartva 35 fővel vagy változtatsz rajta?

Sok boldogságot nektek !!! :)

2015. ápr. 7. 20:20
 58/73 A kérdező kommentje:

Köszönjük,:) persze meg lesz tartva a lagzi ez ilyen tipikus beparázos (érthető módon) időszak volt, de már kezdek megnyugodni, anyum is megnyugtatott ma hogy ne aggódjak bízzam csak rájuk :)) Pár rokont még megpróbál párom meghívni de még nem biztos, így is remélem szuper lesz az a nap! Hisz az a lényeg hogy majd a kisbabánk így családba fog születni (mert tervezzük), és apa anya férj és feleség lesz nem csak együtt "járnak". 7 év után és 4 év együttélés után kapcsolatunkat csak erősíteni fogja ez a frigy.

Köszönöm a sok segítséget és még a negatívoskodoknak is mert jókat derültem :)

2015. ápr. 7. 22:22
 59/73 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Jómagam voltam egy kb. 20 fős esküvőn, és nagyon jó volt a hangulat. :) Mindenki táncolt, még az én párom is, aki tényleg soha, de soha nem szokott. :) Bár a "lagzi" éjfél körül véget ért, ennek csupán az volt az oka, hogy a menyasszony már elég nagy pocakos kismama volt, illetve a párnak volt egy másfél éves kisgyereke is, így korábban kívántak nyugovóra térni, ami teljesen érthető. :)

Ne aggodalmaskodjatok, és sok boldogságot Nektek! :)

2015. ápr. 7. 23:26
 60/73 A kérdező kommentje:
Köszönjük nagyon neked is :))
2015. ápr. 7. 23:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!