Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit tennétek ha esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha esküvő előtt egy hónappal csomóan lemondanák a lagzit és hirtelen alig maradnátok? Nincs okom a parára?

Figyelt kérdés

Jövő hónapba esküvő, úgy volt hogy 50-60 fő között leszünk, vegyesen fiatalok és idősebbek, megvan már minden szolgáltató,gyönyörű ruha,elegáns helyszín.. Erre sorra jönnek a kifogások ilyen régi "jó" barátok és ismerősöktől plusz munkatársaktól hogy miért nem tudnak eljönni.. És komolyan 1 ember adott normális kifogást, többieknek nagyon átlátszó vagy nem is adtak konkrét választ.

Most lecsökkentünk 35 főre ami siralmas és a legtöbb rokon tehát nem huszonévesek mint mi, bár tudom 2 részről szülők is bulizósak de nem így képzeltem ezt el. Lesz körülbelül a 35 főből 6 db fiatal vagy velünk egy korú.

Vőlegényem is ki van akadva ez miatt, ez is rosszul esik hogy látom hogy ő is szenved, tegnap össze is vesztünk hogy ne is legyen lagzi csak menjünk be templomba és kész. Plusz ugye neki is drága öltöny nekem is 150 a ruhám és ezt miért, ha alig látják? Ha tudtam volna persze.. De tudom megbánnám mert természetesen azért megyek hozzá hogy vele éljem le az életem, nem tervezek több lagzit az életbe.

Kérlek adjatok segítséget hogy mivel lehet feldobni az estét? Zenészt ismerjük ő szuper, nem félek hogy rossz lesz a zene, csak úgy még is valami tippek hogy fent tartsuk a jó kedvet? Meg egyáltalán valami tanácsotok van hogy lelkileg ezt hogy emésszük meg? Ti mit tennétek a helyünkbe? :S

2015. ápr. 7. 12:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 anonim ***** válasza:
89%

Nektek most az esküvő az elsődleges, vagy az hogy egy nagy létszámú násznép előtt vonulhassatok, és bulizzatok?

Nekem olyan érzésem van, hogy a fiatalok, akiket hívtatok, annyira nem közeli barátok, hogy nekik fontos legyen az esküvőtök, nektek meg fontosabb a létszám meg a ruha, mint azok a vendéket, családtagok, akik tényleg miattatok mennek.

Szerintem gondoljátok végig még egyszer, hogy ebben az egészben mi a lényeg.

2015. ápr. 7. 12:36
 2/73 anonim ***** válasza:
97%
Gondolom ez nem nyugtat meg, de ha 35 jön el az 50-60 főből, az totál normális. Egyébként nem azért nem jönnek, mert nincs pénzük nászajándékra? Esetleg lehetett volna mondani, hogy nem kértek semmit, ha az a lényeg nektek, hogy ott legyenek. Ha az ajándék is fontos, akkor meg ez van...
2015. ápr. 7. 12:38
 3/73 anonim ***** válasza:
69%

nekem is 150 a ruhám és ezt miért, ha alig látják?

pff. ezért házasodsz???

2015. ápr. 7. 12:39
 4/73 anonim ***** válasza:
65%
Nálunk a 80 meghívottból eddig szerencsére csak 1 barát mondta le, de ő érthető okból (tesójának is azon a napon lesz), meg egy rokon majdnemházaspár, mert nekik meg akkor lesz a nászút. Számítunk arra, hogy nálunk is beadják a kulcsot néhányan, ezért nekem vannak "tartalék" meghívandók. A kollégáknak mondtam, hogy nagyon szeretném, ha ők is ott lennének, de sajnos 80nál több főre nincs pénzünk, így feltételesen vannak meghívva és ha szabadul fel hely, akkor számítunk rájuk. Ezen senki nem sértődött meg, szerencsére mindenki volt olyan értelmes, hogy megértette. Ezt esetleg ti is bevethetitek, ha baráti viszonyban vagytok a kollégákkal. Egyébként megértelek teljesen, hogy kiborultál rajta! Ha nekem közölné valaki, hogy nem tud szabit kivenni, vagy épp akkor akar valami fesztiválra menni és hasonlók, akkor biztosan megmondanám, hogy neki, hogy az életben egyszer van lagzim (remélhetőleg) és nagyon köszönöm, hogy nem hajlandó ott lenni rajta. Érdekes módon, ha valakinek a temetéséről van szó, akkor mindenki tudja úgy alakítani az életét, hogy ott legyen, pedig azt gondolom, a halottakon nem sokat segít már a vendégsereg...
2015. ápr. 7. 12:41
 5/73 A kérdező kommentje:

Persze én is ezzel próbáltam nyugtatni tegnap a párom, de azért még is borzasztó rossz érzés hogy ennyire nem számíthatunk ezek szerint senkire.. És nem a nászajándék mert kollégáknak ez nem okozott volna gondot mikor több milliós motort pl az egyik csak úgy vesz hirtelen, és nem is érdekelt volna hogy mennyit adnak mert meg se kérdezték mikor átadtuk a meghívót hogy mit szeretnénk nászajándékba. Egyszerűen csak a hülye kifogások, egy napot nem bírnak ránk szánni. Egyedül még az vígasztal hogy jobb ha nem aznap tudom meg hogy nem jönnek el mikor megígérik mert akkor tuti sírva fakadok ha látom hogy a fele asztal üres..

Én tényleg nem hallottam még ilyet, mert oké hogy 100 főből lemondják ennyien az fel se tűnik.

2015. ápr. 7. 12:42
 6/73 A kérdező kommentje:
Azért írtam a ruhát mert nem szerveztem volna ilyen költséges lagzit ha tudom. Ha kis esküvő akkor felesleges a puccparádé. És igen félek tőle hogy már hajnali 1kor hányan leszünk mondjuk és hogy figyeljek oda hogy mindenki jól érezze magát, vagy ki fog táncolni ki nem..
2015. ápr. 7. 12:44
 7/73 anonim ***** válasza:
50%

ja.. 60főnek puccos ruha

40-nek jó az olcsó

én nem értem csak? ha csak mutogatni akarod magad akkor vonulgass az andrássyn :D

2015. ápr. 7. 12:45
 8/73 A kérdező kommentje:

Jó látom nem érted :D Bocsánat hogy álmaim esküvője nem így volt elképzelve, és fontos lett volna hogy több ember örül a boldogságunknak.

Tehát még mindig az a kérdés ha kevés a fiatal több a középkorú akkor hogy lehet elérni hogy mindenki jól érezze magát és ne lépjenek le már mondjuk menyecske tánc után?

2015. ápr. 7. 12:47
 9/73 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon jót lehet bulizni 35 fővel is.

A ruha meg nem azért lényeg, hogy hányan látják, hanem, hogy te hogyan érzed benne magad, hogy milyen jó lesz majd x év múlva visszanézni a fényképeket, stb.

Ne foglalkozzatok azokkal, akik nem jönnek el. Érezzétek jól magatokat azokkal, akik ott lesznek és akik kíváncsiak rátok.

2015. ápr. 7. 12:51
 10/73 anonim ***** válasza:
100%
Úgy lehet elérni, hogy barátokat hívtok meg, nem haverokat vagy kollégákat, tehát olyanokat, akiknek fontos, hogy veletek legyenek ezen a napon.
2015. ápr. 7. 12:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!