Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ez így nagyon gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így nagyon gáz lenne?

Figyelt kérdés
Csak polgári esküvőnk lesz szűk családi körben. 2 Hónap múlva szülök ezért nem állok úgy anyagilag hogy nagy felhajtás legyen utána. Arra gondoltam hogy csinálok szendvicseket, veszek üdítőket, pár doboz sör, minimális alkohol.. és itthon aki akar eszik/iszik.. ez így nagyon ciki lenne?:S
2015. márc. 23. 07:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
4-es. Ugyan mi volt olyan értékelhetetlen a válaszomban? Utánam nem sokkal ugyanezeket írta egy válaszadó. A kérdező tippeket várt, ötleteket, nem kell megfogadni és megfőzni mindet. Erre én kaptam egy 0-át. Köszi, remélem megkönnyebbültél hogy ez kijött belőled. Idióta!
2015. márc. 23. 11:46
 12/32 anonim ***** válasza:
76%

Tééényleg egy két hónap múlva szülő kismamának arra van még ereje biztos, hogy fasírozottat, panírozottat, meg tök tudja milyeneket készítsen a családnak. Amúgy nem tudom kérdező, de milyen családod van neked? Nálunk ugyan éttermes nagyobbacska esküvő volt, de a vendégfogadás otthon volt, pont azért, hogy ne kerüljön annyira sok pénzbe, mint ha az is étteremben lett volna. De én mint a menyasszony egy szalmaszálat sem tettem keresztbe. A két nagyanyám édeset sütött, a két nagynéném sósat, keresztanyám fasírtot és rántott húst csinált. Az egyik szomszéd meg megtöltötte a megvásárolt hozzávalókból a káposztát. Azért komolyan, ha két hónappal a szülésed előtt a család elvárja, hogy te sürögjél a vendéglátásodért, akkor biztos vagy benne, hogy vendégül akarod őket látni?

Én megmondanám, hogy ne haragudjanak, de van elég bajom, ha nem segít senki, akkor a két tanúval elmegyünk, aláírjuk és utána eszünk egyet egy éttremeben ngéyen.

2015. márc. 23. 12:16
 13/32 anonim ***** válasza:
77%

Kedves 12-es!

Nos maga a Kérdező írta le,hogy nincs sok pénzük az egészre. De ha ennek ellenére szeretné vendégül látni a rokonokat (gondolom segítenek a rokonok) de nem mindent ők csinálnak neki is illik segíteni. Ha más nem azt mondják pihenjen. Én augusztusban szülök de a nagyobbik gyermekünk születésnapjára (júniusban) a férjemmel fogok készülni mivel bár felajánlották,hogy segítenek szerintem ez a mi dolgunk. Számunkra az az öröm ha eljönnek és senkitől se várjuk el,hogy emiatt dolgozzon, mulatni jöjjenek. Mi a sütiket rendeljük de a hidegtálakat mi csináljuk ahogy a szendvicseket is. Ez még nem olyan fárasztó.

2015. márc. 23. 14:00
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

A gyereked születésnapja meg az esküvőd az két különböző dolog! A menyasszonynak, főleg 7 hónapos terhesen (vagy mire az esküvő lesz lehet meg lesz 8 hónapos is) nem az a dolga, hogy süssön, főzzön mindenkire, hanem az, hogy pihenjen és jól nézzen ki. Esetleg készítsék elő a terepet arra, hogy mindenki hozza amit csinált és elfogyasszák.

Ne mondjátok, hogy az a normális, hogy szerencsétlennek kell ezen filózni, hogy mi mindent csináljon a családnak, ahelyett, hogy azoknak lenne annyi esze, hogy néhányan csak egy-egy dolgot csinálnak és odaviszik és máris lenne minden. Aki szerint meg igen, azt őszintén sajnálom, hogy fingja sincs arról milyen, mikor az embernek normális családja van.

2015. márc. 23. 14:17
 15/32 anonim ***** válasza:

akkor inkább valami kerti party hangulat lenne a legjobb, úgyis mindenki azért van ott, hogy megünnepelje az esküvőtöket

lehetne valamilyen sült hús, fasírt és ezekhez rizs vagy sültkrumpli (ennyi bőven elég lenne), pogácsa, süteménynek meg lehetne az esküvői torta, egy 20 szeletes torta nem lehet olyan drága

italnak még el tudok képzelni sangriát, kiöntöd egy nagy tálba, belekockázol pár fajta gyümölcsöt és ennyi, ezt mindenki szereti, még esetleg pár doboz sör

2015. márc. 23. 14:23
 16/32 anonim ***** válasza:
52%
A szülinapot csak azért írtam,hogy én is 7 hós terhesen veszek nyakamba ennyi munkát de nem ez a lényeg. Mi úgy csináltuk az esküvőt,hogy mikor szóba került már spóroltunk és így étterembe tudtuk tartani. Nyilván később ugyanez az összeg a kicsire megy el.
2015. márc. 23. 14:27
 17/32 anonim ***** válasza:
15 ez marha jó, nyáron. Ha mostanában van, akkor csúcs 14-15 fokban biztos mindenki élvezi majd a kerti partit, főleg ha szél van, meg elbújik a nap.
2015. márc. 23. 14:41
 18/32 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a családod mennyire van eleresztve anyagilag, de azt gondolom, hogy egy 10-15 fős vacsora ára visszajönne, ha néhány rokonnal elmennétek étterembe. Egy vacsi 1 főre nem egy nagyon drága étteremben azért megvan kb 5000 fr-ból, ennyit fejenként biztosan adnának ajándékba a vendégek. Így neked se egy otthoni falatozós esküvő élne az emlékeidben. Persze, az se rossz, ha otthon ünnepeltek, hiszen az is meghitt esemény tud lenni, de azért egy étterem mégis nagyobb esemény. Ha nem akarsz éttermet és te szendvicsekre gondoltál, azt szeretnél, akkor lehet az, én nem gondolnám égőnek, ha meghívnál engem. Én megértő lennék és amúgy meg a pici szendvicsfalatok annyira etetik magukat, hogy nagyon nem bánnám, ha az lenne a menü. Én pl batári összejövetelekre mindig nagyon változatos szendvicseket szoktam csinálni és amikor szervezek valamit, a barátok mindig kérdezik előre, hogy ugye lesz szenya :) Szóval szerintem az se ciki.
2015. márc. 23. 15:39
 19/32 anonim ***** válasza:
fasírt pl., sonkatekercs, ezekből sok kijön. :) Sok boldogságot! :)
2015. márc. 23. 15:50
 20/32 A kérdező kommentje:
hat a nagyim meg keresztanyu sutne sutiket es itt az etel keszitesbe is besegitenenek. itt az a gond hogy kell a babora a penz es nagy felhajtast se akarunk meg hat.. lehet nem mennek el 1-2 rokonnal etterembe.. nem oda valok :/ eskuvot reg tervezzuk :) csak mindig kozbe jott valami ez az idopont 4 honapja van lefoglalva ( akkor meg nem tudtam hogy babas vagyok.. de ez mas tema ) egyhazit meg szeretnenk csak pocakosan nem akarok odaallni az oltar ele :( szoval azt elhalasztjuk. koszonom a valaszaitokat sokat segitettetek :)
2015. márc. 23. 16:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!