Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így nagyon gáz lenne?
Tééényleg egy két hónap múlva szülő kismamának arra van még ereje biztos, hogy fasírozottat, panírozottat, meg tök tudja milyeneket készítsen a családnak. Amúgy nem tudom kérdező, de milyen családod van neked? Nálunk ugyan éttermes nagyobbacska esküvő volt, de a vendégfogadás otthon volt, pont azért, hogy ne kerüljön annyira sok pénzbe, mint ha az is étteremben lett volna. De én mint a menyasszony egy szalmaszálat sem tettem keresztbe. A két nagyanyám édeset sütött, a két nagynéném sósat, keresztanyám fasírtot és rántott húst csinált. Az egyik szomszéd meg megtöltötte a megvásárolt hozzávalókból a káposztát. Azért komolyan, ha két hónappal a szülésed előtt a család elvárja, hogy te sürögjél a vendéglátásodért, akkor biztos vagy benne, hogy vendégül akarod őket látni?
Én megmondanám, hogy ne haragudjanak, de van elég bajom, ha nem segít senki, akkor a két tanúval elmegyünk, aláírjuk és utána eszünk egyet egy éttremeben ngéyen.
Kedves 12-es!
Nos maga a Kérdező írta le,hogy nincs sok pénzük az egészre. De ha ennek ellenére szeretné vendégül látni a rokonokat (gondolom segítenek a rokonok) de nem mindent ők csinálnak neki is illik segíteni. Ha más nem azt mondják pihenjen. Én augusztusban szülök de a nagyobbik gyermekünk születésnapjára (júniusban) a férjemmel fogok készülni mivel bár felajánlották,hogy segítenek szerintem ez a mi dolgunk. Számunkra az az öröm ha eljönnek és senkitől se várjuk el,hogy emiatt dolgozzon, mulatni jöjjenek. Mi a sütiket rendeljük de a hidegtálakat mi csináljuk ahogy a szendvicseket is. Ez még nem olyan fárasztó.
A gyereked születésnapja meg az esküvőd az két különböző dolog! A menyasszonynak, főleg 7 hónapos terhesen (vagy mire az esküvő lesz lehet meg lesz 8 hónapos is) nem az a dolga, hogy süssön, főzzön mindenkire, hanem az, hogy pihenjen és jól nézzen ki. Esetleg készítsék elő a terepet arra, hogy mindenki hozza amit csinált és elfogyasszák.
Ne mondjátok, hogy az a normális, hogy szerencsétlennek kell ezen filózni, hogy mi mindent csináljon a családnak, ahelyett, hogy azoknak lenne annyi esze, hogy néhányan csak egy-egy dolgot csinálnak és odaviszik és máris lenne minden. Aki szerint meg igen, azt őszintén sajnálom, hogy fingja sincs arról milyen, mikor az embernek normális családja van.
akkor inkább valami kerti party hangulat lenne a legjobb, úgyis mindenki azért van ott, hogy megünnepelje az esküvőtöket
lehetne valamilyen sült hús, fasírt és ezekhez rizs vagy sültkrumpli (ennyi bőven elég lenne), pogácsa, süteménynek meg lehetne az esküvői torta, egy 20 szeletes torta nem lehet olyan drága
italnak még el tudok képzelni sangriát, kiöntöd egy nagy tálba, belekockázol pár fajta gyümölcsöt és ennyi, ezt mindenki szereti, még esetleg pár doboz sör
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!