Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így nagyon gáz lenne?
Szendvicseket?? Akkor inkább hidegtálakat, kicsit drágább, de sokkal jobban illik az alkalomhoz.
2015. márc. 23. 07:33
Szerintem is inkabb hidegtalakat keszitsd meg ha kicsit dragabb is, azert csak az eskuvodrol van szo nem pedig egy kerti bulirol.
2015. márc. 23. 07:42
3/32 A kérdező kommentje:
Tudnátok valami jó ötletet mondani hidegtálra? Gondoltam itt majonézes kukorica saláta, francia saláta, burgonya saláta, de pl milyen húsok?:S
Szia! Pl. rántott hús, natúr hús, valamivel megtöltött csirkemell rolád, baconbe göngyölt csirkemell, rántott sajt, rántott gomba, karfiol.
2015. márc. 23. 07:49
Csinalhatsz toltott tojast is, meg toltott sonkatekercset, de ha neten rakeresel akkor nagyon sok fele van fent, amibol otletet tudsz meriteni.
2015. márc. 23. 07:59
nem is akartatok egyházit vagy csak nincs rá keret?
mert ha utóbbi, én most a polgári után elmennék egy étterembe csak a szülőkkel, tanúkkal...és pl az egy éves évfordulóra szervezném az egyházit, bulival...a sörös, szendvicses verziót nem erőltetném semmiképp...ha meg már nekiállsz valami komolyabbnak, az megint csak a pénzt viszi....
2015. márc. 23. 10:31
NE csirkemellet csinálj, mert az nagyon száraz és drága is.
Fasírozott tojással, füstölt kolbásszal töltve, sült tarja, akár egyben sütve, akár szeletekben. Apró fasírozott, rántott hús, gomba, karfiol, sajt.
2015. márc. 23. 10:32
Az étterem sokkal drágább, mint ha otthon készítesz hideg tálat.
Mi is szűk körben esküdtünk, a polgárin és a templomban is. Egy sötét kosztüm volt rajtam, nem csili-vili ruha.
Ha nem álltok jól anyagilag, akkor felesleges később is egyházi esküvő nagy lakodalommal.
2015. márc. 23. 10:41
Dik már, itt mindenki leadja a rendelést.
Aki azért megy, hogy bekajáljon, az így járt. Erre futja. Ha meg adósságba vered magad, te vagy a hülye, hogy egy napra hitelt veszel fel. Semmi nem jó ezeknek a disznóknak.
2015. márc. 23. 11:18
Én a szülés után időzíteném az esküvőt. Nem tudom mióta jártok jegyben de ismerek olyan párt akik csak azért házasodtak,mert jött a baba. Na én ezt nem tenném. Ha meg már régóta tervben van akkor a baba születése után is bőven ráér. Az ennivalókra én azt javasolnám,hogy egy kisebb étterem a szűk családdal (szülők,tanúk) vagy ha mindenképp kerti partyt akartok akkor töltött karaj,rántott húsok,saláták, kaszinó tojás,sonkatekercs ilyenek. Nekünk ilyen volt a keresztelő ezekre+üdítő+pár alkohol kb 30-40 ment el. Mondjuk ez vendégseregtől függ. Nálunk ez olyan 25 főre.
2015. márc. 23. 11:38
További kérdések: