Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állsz májusi esküvőd szervezésével? Mi hiányzik még?
Nemhogy május, április első hétvégéje :) És nem kapkodtuk el, igaz nem is lesz nagy dáridó.
A ruhám még épp varródik. A vőlegényé már készen van, pedig az Erdélyből jött. Neki még ing nincs, úgy néz ki varratnunk kell. Nekem cipőm nincs, de rajta vagyok az ügyön :)
A helyszín foglalva, nálunk az ételeket helyben készítik, így azzal nincs gondunk. Díszítés olyan igazán nem lesz, mert egy erdő közepén lévő helyszínen lesz a buli + színházterem, és a többi fedett, szabadtéri rész. Csak mécsesek lesznek. Ja, a gyűrűket még most vitte az ötvös fémjeleztetni, így talán a jövő héten meglesz. A meghívókat már kb. kiosztottuk, de mindenki tud már róla aki hivatalos. Az egyik tanú iratai még nincsenek leadva az akv hivatalban. Az italokat nekünk kell biztosítani, de még nem vettük meg, ja és a cukrásszal még most fogunk egyeztetni tortáról. Szóval azt hiszem nem kapkodtuk el. :) De legalább a fotóst lefoglaltuk, és virágom is megrendelve. Nagy gond nem lehet, ha valami mégis adódik akkor hiszek benne, hogy megoldódik, a vendégeink nagy részét színészek adják és közeli barátok, szűk család. Legfeljebb lesz min röhögni. :) Én valahogy pont fordítva vagyok. Eleinte minden sz*on aggódtam. Már most meg lesz*om, lesz valahogy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!