Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy állsz májusi esküvőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy állsz májusi esküvőd szervezésével? Mi hiányzik még?

Figyelt kérdés
2015. márc. 9. 19:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Apróságok:) Menyecske ruha, fehérnemű, vőlegényem öltönye még készülőben van, ilyesmi. A legtöbb dolog már készen van.
2015. márc. 10. 05:49
 2/9 anonim ***** válasza:
május? hát az már nagyon itt van :) már a helyszínek le kellenek, hogy legyenek foglalva, a ruha meg kell, hogy legyen, max a vőlegényé ráér még áprilisig. Teremdíszítés (ha lesz) legyen leegyeztetve, meghívók már rég ki kell, hogy legyenek osztva, vagy legalábbis szóban már mindenki legyen mostanra értesítve. Kaja legyen megrendelve, köszönet ajándék is legyen megrendelve... több nem jut eszembe, de szerintem mostanra már nagyjából hátradőlve kellene várni az eseményt :)
2015. márc. 10. 09:15
 3/9 anonim ***** válasza:
48%
A vőlegény :D
2015. márc. 10. 10:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Április elején lesz az esküvő, már minden megvan, minden lefoglalva, időpontot kértem fodrászhoz, manikűröshöz stb...
2015. márc. 10. 13:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Nemhogy május, április első hétvégéje :) És nem kapkodtuk el, igaz nem is lesz nagy dáridó.

A ruhám még épp varródik. A vőlegényé már készen van, pedig az Erdélyből jött. Neki még ing nincs, úgy néz ki varratnunk kell. Nekem cipőm nincs, de rajta vagyok az ügyön :)

A helyszín foglalva, nálunk az ételeket helyben készítik, így azzal nincs gondunk. Díszítés olyan igazán nem lesz, mert egy erdő közepén lévő helyszínen lesz a buli + színházterem, és a többi fedett, szabadtéri rész. Csak mécsesek lesznek. Ja, a gyűrűket még most vitte az ötvös fémjeleztetni, így talán a jövő héten meglesz. A meghívókat már kb. kiosztottuk, de mindenki tud már róla aki hivatalos. Az egyik tanú iratai még nincsenek leadva az akv hivatalban. Az italokat nekünk kell biztosítani, de még nem vettük meg, ja és a cukrásszal még most fogunk egyeztetni tortáról. Szóval azt hiszem nem kapkodtuk el. :) De legalább a fotóst lefoglaltuk, és virágom is megrendelve. Nagy gond nem lehet, ha valami mégis adódik akkor hiszek benne, hogy megoldódik, a vendégeink nagy részét színészek adják és közeli barátok, szűk család. Legfeljebb lesz min röhögni. :) Én valahogy pont fordítva vagyok. Eleinte minden sz*on aggódtam. Már most meg lesz*om, lesz valahogy :)

2015. márc. 10. 15:35
 6/9 Joe.38 ***** válasza:
Lássuk mi is hiányzik a májusi esküvőmhöz? Ő.... nézzük csak.... Ja a menyasszony. Elsősorban a menyasszony. Aztán minden más. Főleg a májusi esküvőmhöz. No ezek a pici elmaradások vannak még a májusiig.
2015. márc. 16. 09:47
 7/9 anonim válasza:
Először is az, hogy elváljak végre a feleségemtől.
2015. márc. 16. 11:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Május 2.-án lesz a lagzink. Ami hiányzik: csokor, pár díszlet, cipő, üdítők (mi magunk vesszük meg!)
2015. márc. 16. 15:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Mi is május 2! :))
2015. márc. 16. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!