Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akiknek idén nyáron lesz az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek idén nyáron lesz az esküvőjük-Hogy álltok? Mi van meg, mi hiányzik még?

Figyelt kérdés

Nekünk augusztusban lesz, nincs még ruhám, meghívó, sütik, torta.

Van étterem, dj, fotós-videós, dekoros.

Kéne stresszeljek mostmár?

Épp a héten akartam menni ruhát nézni, meg meghívót, de közbeszólt egy jó kis tüdőgyulladás, úgyhogy halasztódik

Ti hogy álltok?

2012. ápr. 1. 14:46
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Ja és le van foglalva a polgári meg az egyházi időpont is.
2012. ápr. 1. 14:55
 2/19 anonim ***** válasza:

Július végén lesz az esküvőnk.

Pappal megbeszélve az időpont, keresztlevelek beszerezve, május végén lesz az első jegyeoktatás (hamar lerendezi, pedig mi szívesebben mentünk volna több alkalmat, és nem kutyafuttában, de nem rajtunk múlik).

Polgári megbeszélve, de még csak ceruzásan van beírva, ez ráér, mert faluban lesz, de áprilisban ezt is elintézzük véglegesre.

Virágossal, fodrásszal meg van beszélve, hogy ők csinálják majd a csokrokat, illetve a frizurát.

Fotós, zenész, étterem lefoglalva. Torta és sütemények is az étteremből lesznek, mert cukrászatuk is van, így az is kipipálva.

Meghívókat elkészítettük, de még csak néhányat osztottunk szét, a héten egy részét még kiosztjuk, kb. 10 darabot viszont csak május végén (de ők is tudják, hogy mikor lesz az esküvő, csak nem tudunk hozzájuk előbb elmenni).

Menyasszonyi ruhámat, menyasszonyi cipőmet megvettem. Koszorúslány ruhákat júniusban kezdi el megvarrni a varrónő, akkor veszünk hozzájuk anyagot, a menyecske ruhámat is akkor veszem majd meg, illetve a hozzá való cípőt folyamatosan nézegetem, de még nem találtam.

Vőlegény öltöny elintézve.

Apukáknak a szülőköszöntő már meg van rendelve, csak értük kell mennünk.

Karikagyűrűkön az utolsó simítást végzi az ötvös.

Kozmetikusom még nincs. Apróságok még hiányoznak, mint ékszerek, melltartó, de azokat is folyamatosan beszerezgetem.

Azért a meghívót lassan már szerintem beszerezhetnétek, mert három hónappal előtte azért illik kiosztani, hogy nehogy akkor nyaraljon, akit meghívtok, illetve legyen ideje felkészülni ruhával, nászajándékkal stb.

Jobbulást kívánok!

2012. ápr. 1. 14:59
 3/19 A kérdező kommentje:

Hú, ti jobban álltok sokkal, ügyes vagy:) Tudom, hogy csúnyán hangzik, de nekem ehez a szervezkedéshez semmi kedvem, ami eddig megvan, az is nyűg volt... És állandó rémálmaim vannak, hogy ott vagyok és se ruhám, se frizurám, se vendégek nem jöttek el.. Szörnyű.. csak a sok meló mellett örülök, ha hullafáradtan hazaesek. De most van itthon egy hetem szervezkedni, meg nézelődni, amit lehet neten, mert ki nem mehetek.

Köszi szépen!

2012. ápr. 1. 15:05
 4/19 anonim ***** válasza:
Kis esküvőnk lesz, de én is aggódok, h nem találok időben ruhát. Fotós, gyűrű, fodrász, sminkes, időpontok megvannak. ennyi. Júliusban lesz.
2012. ápr. 1. 15:08
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak a vőlegény. A többi már megvan.
2012. ápr. 1. 15:31
 6/19 anonim ***** válasza:

minden megvan, ezen a hétvégén intéztük a dekorost, a cukrászt, kb. 15 meghívót osztottunk ki. megvan a ruha, gyűrű, fotós, vőfély, helyszín, szállás. minden. ami még kell:

nekem cipő, a páromnak ing, tömény és fehérnemű. meg hát fizetni. de egyébként azt hiszem minden készen áll :)

júni 2. lesz a lagzi :)

a meghívó nem gáz, kinézhetitek, de szerintem bőven ráér májusban osztani :)

2012. ápr. 1. 15:33
 7/19 A kérdező kommentje:
Mindenki tudja már, hogy mikor lesz, a meghívó csak formaság lesz.
2012. ápr. 1. 15:37
 8/19 anonim ***** válasza:
Szia!Nekünk június közepén lesz, és már szinte minden megvan!Még pár db meghívót kell kiosztanunk és csak várnunk kell!A szolgáltatókkal majd május végén kell majd sorban tanácskoznunk :) Polgári lefoglalva, templomi nem lesz, ruha kiegészítők, koszorús ruhák, völi ruha, virágos, fotós, videós, vőfély, cukrászat stb minden megvan!Nem lesz nagy esküvő, csak 45 leszünk szolgáltatókkal együtt :) csak ne menne ilyen lassan az idő :))))))
2012. ápr. 1. 15:39
 9/19 anonim ***** válasza:

27 napunk van hátra és 5 hónapja szervezzük/tervezzük a nagy napot.

Mindent megszerveztünk, megvettünk, lefoglaltunk.

Aztán majd úgyis kiderül, ha valamit kihagytunk.

Az eget verő fontos dolgok megvannak, így max. apróságok maradhatnak ki, amik nem olyan fontosak, hogy az esküvő ne legyen nélkülük.

Sok boldogságot mindenkinek! :)))

2012. ápr. 1. 20:34
 10/19 anonim ***** válasza:
Nekünk július elején lesz, de csak a család, tehát 10 fő, ezen nem nagyon sok minden szerveznivaló van. Nem lesz nagy buli, csak polgári esküvő, aztán egy ebéd, pár órahosszát ottleszünk, elbeszélgetünk, aztán mindenki megy a maga útján. Az anyakönyvvezetővel beszéltünk, beszereztük a születési anyakönyvi kivonatokat, ott helyben van fotós is, a ruhám úton van épp (megrendelés alatt). Még sokminden kell, a meghívókat majd mi gyártjuk, mert 10 meghívót ki tudunk nyomtatni. Éttermet még nem foglaltuk le, de mivel pénteki esküvő lesz, így szerintem lesz hely, főleg 10 embernek. Nekem cipő kell, fejdísz, páromnak egy új öltöny. A gyűrűket sem vettük még meg. Tehát mi sem állunk túl jól, de úgy érzem, hogy nem vagyunk elkésve semmiről. Sok boldogságot és jobbulást!!!
2012. ápr. 2. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!