Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek idén nyáron lesz az esküvőjük-Hogy álltok? Mi van meg, mi hiányzik még?
Nekünk augusztusban lesz, nincs még ruhám, meghívó, sütik, torta.
Van étterem, dj, fotós-videós, dekoros.
Kéne stresszeljek mostmár?
Épp a héten akartam menni ruhát nézni, meg meghívót, de közbeszólt egy jó kis tüdőgyulladás, úgyhogy halasztódik
Ti hogy álltok?
Augusztusban lesz az esküvőnk.
Ruhám már a szekrényben lóg, cipők megvannak, fodrász, fotós, dj felkérve és lefoglalva. Étterem lefoglalva. Meghívók félig készen vannak, ültetőkártyák szintén. Gyűrűk is a széfben csücsülnek egy ideje. Dekoráció a szekrényben lapul, röviditalok 80%-a megvan.
Ami még hiányzik, az a csokor és a szülőköszöntő, valamint a torta és a sütik, meg az egyedi marcipán a tortára. Ja, meg a menyecskeruhám még nem ért ide.
Szia!
Először is jobbulást neked!
Nekünk a virágoson és a sminkesen kívül minden megvan már.
Az étterem, fotós, vőfély, zenekar még decemberben le lett foglalva. Megvan a dekoros, a cukrászda, az időpontok hivatalosan bejegyeztetve,a meghívókat már kivittük, már megvan a vőlegény ruha+cipő is, és a menyasszonyi ruhámat is lefoglaltam 1 hete :)
Apróságok kellenek még, mint pl ékszer, melltartó, stb.
aug. 25:
ruhám, menyecskeruha, cipôk, páromnak is megvan a cipôje.
étteremmel lebeszélve, bevihetô pia felét megvettuk, sminkes, kôrmôs lebeszélve, fotos megvan, vôfély nem lesz. dekort kinéztem, még nem rendeltem meg, az majd májusban, páromnak most veszunk ôltônyt a napokban, a kisfiunknak aug-ban majd. koszoruslányruhák fele megvan, meghívohoz az alapanyagokat megkaptam már, azokat 2 hét múlva visszuk ki kb. smink, haj, torta kinézve. sutiket mi sutjuk majd. ékszeremet juniusban csinálom meg majd azt hiszem. zenészek megvannak. szoval nekem kell még csokor. mivel a párom kulfôldi állampolgár, ezért fordíttatnunk kellett, az is megvan. lelkésszel, anyakônyvvezetôvel beszéltunk. gyuruk, kísérôgyuru megvan. szoval kb készen vagyunk.
Szia!
Nekünk szept. 1-én lesz, Balatonlellén.
Van már: ruháink (kivéve menyecske), dekoráció, meghívók, virágos, fotós, vőfély, helyszín, most hétvégén lefoglaljuk a zenekart is. Apróságok hiányoznak: abroncs, harisnya.. ilyenek.
Tehát gyakorlatilag minden megvan. De még van időtök, nem kell parázni.
augusztus 11 én lesz
Megvan : a ruha, virág, dekor, fotós, hely
A héten elintézzük a polgári és templomi időpontfoglalást
A közeljövőben lefixáljuk a szakácsot, pincéreket és a zenészt.
Meghívót májusban rendelem a netről, és akkor megyek be a cukrászdába is, bár megvan már álmaim tortája.
Nekünk júliusban lesz. Kb. 2 hét alatt szerveztük és szereztük be azt,ami megvan,mert a munkánk miatt nem tudtunk rá időt szánni.
Megvan:
polgári helye és ideje lebeszélve,pap és templom leszervezve,étterem lefoglalva és menü megrendelve menyasszonyiruha,fátyol,boleró,ékszerek,alsónemű,harisnya,gyűrűk és gyűrűpárna
kozmetikus,fotós,torta,meghívó készen és kiosztva,zene kiválasztva,virágok (csokor,köszönő,oltárdísz,tanuk kitűzője,vőlegényé),ülésrend kész,dekor
hiányzik: vőlegény öltönye,cipők,fodrász,jegyesoktatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!