Mit tegyek? Már most hiányzik. (lent)
Figyelt kérdés
Tegnap elment a suliból a legjobb barátnőm! Mindent együtt csináltunk, minden órán együtt ültünk és most, hogy elment teljesen kikészültem egyszerűen nem bírom! Minden rá emlékeztet a sok levelezésünk minden megvan matek füzetembe amiket rajzol nekem és olyan jó volt vele szórakozni! Még 2barátnőm most ugyan így érzem mint én! Tudom fogunk még találkozni, de már az órákra nem fog be ülni velem! És ez most olyan rossz.. félek, hogy eltűnik mint a másik barátnőm aki elment a suliból! Ez a barátnőm megígérte, hogy minden pénteken bejön hozzánk de félek, hogy nem fog.. Mit csináljak?2012. febr. 21. 18:56
1/3 anonim válasza:
Mit tegyél?? Most hogy nincs ott,tudsz figyelni az órán,és tanulni.Tanulj,és lesd a tanár szavait.Hétvégén meg úgyis találkoztok a barátnőddel,nem dőlt össze a világ..
2/3 anonim válasza:
talán most már elkezdhetnél figyelni órákon...
3/3 A kérdező kommentje:
Kitűnő tanuló vagyok ő is 4es-5ös könnyen tanulunk épp ezért unalmas és rossz mert én úgy is tudom..
2012. febr. 21. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!