Hiányzik anya mit csináljak? (SOS)
Szerinted nem normális dolog az, ha hiányzik az édesanyád?
Milyen boldog lehet, hogy ilyen ragaszkodó kislánya van!
Nem hülyeség, egyáltlán:) Tudod milyen szerencsés lány vagy, hogy ilyen édesanyád van akivel tudsz beszélgetni...Ezt sok tini nem mondhatja el.
Ahogy előttem is ajánlották, foglald el magad. Segíthetsz neki, pl. konyhában -elmosogatni, összerámolni ha szükséges.
Vagy csupán olvasni, készíteni neki valami kedveset (rajzolni, verset írni)...
Bár akik itt válaszolnak neked nem az édesanyáid, de ha olyan dolog van, amit le mersz ide írni, biztosan kapsz segítséget. Sok megértő ember és sok anyuka is van ezen az oldalon.:)
Első vagyok. Ne félj! Ha valami necces helyzet van, én mindig arra gondolok, hogy:
1)ez is elmúlik, telik az idő, és nemsokára otthon leszek!
2)majd elfelejtik, hiszen minden csoda 3 napig tart!
Igen, most ez nagyon trendi hogy falkavezérek vannak és nyájat gyűjtenek maguk köré...
Egy osztályban min. 24 gyerkőc van, az nem lehet, hogy mindegyik utál...de miért utálnak?
Azt hiszem egy kicsit befolyásolható vagy, nem? Fontos, hogy tartozz valahová, még azon az áron is, ha klikket kell választanod...
A kirekesztettségtől mindenki tart,legyen az suli vagy munkahely. De te is egy egyéniség vagy, miért kell félned a holnaptól?? Zsarolnak, bántanak? Mivel?
Szia! :)
Én egy 17 éves lány édesanyja vagyok, és mi is megbeszélünk mindent. Ha tudok segíteni valamiben, nyugodtan írj. :) Nagyon jó, hogy ilyen szép és jó viszonyban vagy édesanyáddal. Követendő példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!