Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hiányzik anya mit csináljak?...

Hiányzik anya mit csináljak? (SOS)

Figyelt kérdés
Nagyon kötődök hozzá.Szeretek vele beszélni,nagyon szeretem és tudom hogy ez nem normális dolog meg hülye vagyok de anya éjszakás és nagyon hiányzik.Mindig így van.Mostanába nem vagyok lelkileg valami stabil és ilyenkor jó vele beszélni mert megnyugtat.Holnap suli és megint aggódok valami miatt és nem tudom vele megbeszélni.Hiányzik!! 15/L
2011. nov. 9. 19:53
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Igen befolyásolnak.Azért mert basszus eddig az összes barátnőmbe csalódtam.Valamiért mindig vonzom a falkavezéreket aztán mindig ez lesz:((Fogalmam sincs mért nem bírnak állítólag sokszor flegma a fejem.Nade ez még nem ok arra hogy utáljanak.Valszeg azért nem bírnak mert ugye az osztály nagy klikkje utál és mindenki hozzájuk akar tartozni és ezért nem akarnak velem jóba lenni mert ha velem jóba vannak akkor a hátuk mögött kibeszélik őket miattam.Csak erre tudok gondolni:(
2011. nov. 9. 20:18
 12/23 A kérdező kommentje:
pedig mindenkivel próbálok kedves lennii de szerintem megérezték hogy a klikk nélkül már nem vagyok annyira erős,már belehet nekem szólni.Mert tavaly nem merték mert féltek tőlem.Pedig nem bántottam senkit sőt egy csomószor a védelmükre keltem mikor a volt barátnőim bántották.Csak mivel velük voltam féltek.És most hogy nincsenek velem és érzik hogy rájuk vagyok utalva ki is használják..
2011. nov. 9. 20:22
 13/23 A kérdező kommentje:
na?
2011. nov. 9. 20:26
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez a tucat, ez az átlag ember. Te más vagy, nem hiszem hogy olyan akarsz lenni mint a többiek. Tudom, ezt más megélni nap mint nap. Igen, ma mindenki menő akar lenni, mindenki tartozni akar valami "elitthez". Ez az amerikai iskola minta. Sajnos, kezd ide is begyűrűzni. Ez nagy baj. Az hogy én mit tennék, az egy dolog, mert nem nekem kell bemenni a suliba.. és rólam lepattogtak az ilyen emberek..és pattognak a mai napig is:) A konkrét félelmed mégis mi? MItől félsz igazán a suliban?

Gyomorgörccsel menni minden nap suliba, az az egészségedet veszélyezteti...

2011. nov. 9. 20:28
 15/23 A kérdező kommentje:
Attól hogy egyedül maradok és mások mit fognak rólam gondolni.Attól hogy fél füllel meghallom ahogy épp rólam beszélnek.Egész nap sőt hetekig rágódok azon a pár szón.Ettől félek.Nem akarom ezek miatt rosszulérezni magam
2011. nov. 9. 20:30
 16/23 anonim ***** válasza:
Még az jutott eszembe, hogy el kellene kezdened valami önvédelmi sportot. Az előnyei: önbizalmat ad, megtanít arra, hogy ne függj másoktól, és a sport előbb - utóbb iszonyatosan meglátszik rajtad.... Na?
2011. nov. 9. 20:31
 17/23 anonim ***** válasza:
Tudod, rólam azt gondolnak és gondoltak amit akarnak. Csak kinevettem őket....egy idő után ezt észrevették és látták, hogy hiába sugdolóznak a hátam mögött, cikiznek (mert megtették), nem ért el hozzám.. az ilyenek pont azt élvezik hogy uralkodhatnak a másikon...és te ehhez jó alany vagy.
2011. nov. 9. 20:33
 18/23 A kérdező kommentje:
tudom...pici korom óta ilyen befolyásolható vagyok.Anya mindig mondta.Mindig húztak a rossz irányba.Félek már visszaszólni ennek a csajnak mert akkor az utolsó hidat felégetem magam alatt és 100% hogy magamra maradok.A többiekkel meg nem akarok barátkozni mert ők meg olyanok...hogy na mindegy.Ez a három csaj a normális az oszályba és most..egyedül fogok maradni basszus:((
2011. nov. 9. 20:41
 19/23 anonim ***** válasza:

Fogadd meg a tanácsomat, kezdj el valamilyen önvédelmi sporot, rettenetesen sokat fog segíteni...észre sem veszed.

Ha nem veszed egy kicsit kézbe a dolgokat, 4 évig gyomorgörccsel fogsz élni...utána pedig az egészségedért küzdhetsz.

2011. nov. 9. 21:16
 20/23 anonim ***** válasza:
nagyon sajnállak, és velem is ez volt. most 14 vagyok nyolcadikas, de 5.-6. osztályban engem is mindenki utált. van egy lány folyton bekamuzott az én legjobb bnőmnek hogy én megzsaroltam őt, hogy ha nem lesz a barátnőm, akkor én elmondom minden kur.vának másoknak. na ezt elmondta legjobb bnőmnek, aztán ő meg azért utált, mert az a riba.nc keverte a sz.art. aztán mentem egy másik normális lányhoz az osztályban, akivel sokáig jóban voltam. (na jó kb fél évig, de vele olyan jóban, hogy nála aludtam stb. aztán nem barátkoztam senkivel, mert rájöttem, hogy utálom a hisztis lányokat. azóta fiúkkal barátkozom. próbálkozz esetleg te is a fiúkkal. én sokkal jobban elhü.lyülök velük, és én is szeretek lázadozni, mint a fiúkák, és hát én hozzájuk tartozom :D. nem vagyok amúgy lezbi, szóval nem az a gond, hanem jobban elvagyok velük. mellettük erősnek is érzem magam, néha még meg is dicsérik a hajamat például. amúgy laza csaj vagyok, nem egy cicababa nőies típus, úgyhogy ha te ilyen vagy, akkor vszleg neked ez nem menne a fiúkkal való barátkozás.
2011. nov. 9. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!