Hiányzik valaki. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy talán a korom miatt van, blabla...ezt hagyjuk :D
Hiányzik valaki akinek mindent elmondhatok és odabújhatok hozzá, megölel ha valami bajom van és én is megölelhetem. Meg ha valami történik akkor meg tud védeni. Nekem még sose volt barátom (nem úgy néz ki h mostanában lesz...) Mindig csak várok és várok de már zavar. Egyszer álmodtam egy ilyen szerelmes cuccot és annyira jó volt, néha olyan jól esne. A férfi rokonaimon kívül sose ölelt meg férfi és már hiányzik. Mit csináljak?
14/L
2011. dec. 7. 20:11
2/6 A kérdező kommentje:
Én is szeretlek.. :D
2011. dec. 7. 20:15
4/6 anonim válasza:
Majd elmúlik.De mindjárt jön a sok nyomorék sexhiányos,hogy majd ő megvigasztal stb :D
Első voltam.
5/6 anonim válasza:
Én is így érzem, és én is 14 éves lány vagyok :( De nekem meg lenne a fiú is, akitől olyan jólesne egy ölelés, egy szeretlek szó.. Csak hát álmodik a nyomor, én soha nem kellenék a fiúnak... Mivel, elég távoli fiúról van szó, elérhetetlen :(... De ha gondolod írhatsz privátot, ha akarsz beszélgetni... De én Őt szeretném, nem valakit a nagyvilágból... Ő jelent nekem mindent :)) ♥14L
6/6 anonim válasza:
Abban a korban vagy, amikor romantikára vágysz. Olvass sokat. Romantikus könyveket. Aztán idővel átalakul az irodalmi ízlésed és legalább egy művelt ember leszel. Közben megjön a lovag is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!