Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik még: gyűrűpárna, sziromszóró kosár, szütyő, harisnyakötő. Hol tudnám ezeket a legegyszerűbben és legolcsóbban beszerezni?
Vatera, online webáruházak, vagy akár a környéken, kis boltokban is? Arra is gondoltam, itt is biztos találnék olyat, amiből lehetne például sziromkosarat vagy gyűrűpárnát csinálni. Hol lehet venni szép, kis díszpárnát? És kosárkát?
Vagy szerintetek ne bonyolítsam, rendeljem meg netről vagy még egyszerűbben az ukránoktól, akiktől a ruhám is van, és el van intézve, még ha kicsit drágább is lesz? (járnak errefelé az ukránok szinte hetente, jófejek, elhozzák az árut, átadják, pénz, és kész)
Szept. elején lesz a lagzi, már épp elég teendőm volt XD
Szerintetek hogy legyen? Nektek hogy/honnan voltak ezek a kellékek?
gyűrűpárnát én varrtam, szütyő vateráról, harisnyakötő a kínaiból, szirmot nem szórtunk.
szerintem ha online megveszed, házhoz viszik, nem kell vele foglalkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!