Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti belefognátok úgy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belefognátok úgy egy esküvőbe, hogy hiányzik 2-300. 000Ft?

Figyelt kérdés

meg lenne minden annyi pénzből, amennyink van. DE- találtam egy gyönyörű éttermet, ami viszont drágább. hiányozna a büdzséből kb. 300.000ft.

120 fős esküvőről van szó. Ti bele mernétek vágni? Ha nagyon nem jön ki a lépés a szülők besegítenének (a vacsit ugye csak utólag kell fizetni), de nagyrészt önerőből fizetnénk mindent!

Lenne kb. 800.000Ft-unk, ami elég is lenne az eddig megtervezettekre, az 'álomhelyszínen' történő lagzi meg olyan millió-1,1millióba fájna...

2012. máj. 29. 13:53
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gondoljátok át még egyszer a dolgot!

Mi kerül +300ezerbe abban az étteremben?

2012. máj. 29. 13:55
 2/25 anonim ***** válasza:
66%

Nem az étterem kinézete a lényeg hanem hogy milyen az ételük.Persze nem egy 3 osztályú büfére gondolok kinézetre.

Egy jó esküvő alapja finom kaja,jó zenekar.

120 főnél a hangulat meg lesz.

Egy dekoros sokat segíthet.

2012. máj. 29. 13:58
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Én nem.

Szerintem egy esküvő egyszerűen "nem ér annyit", hogy tovább nyújtózzak, mint a takaróm... Ha az anyám életmentő műtétjéről van szó, akkor persze simán összekaparnék a föld alól is annyit, hogy a legjobb helyen a legjobb orvos..., de egy étteremre nem költenék ennyit pluszba.

(Mondjuk én alapból a kicsi, családias esküvőket szeretem, én magam is olyanra vágyom, hogy mindenkivel együtt tudjak lenni, és a vendégsereg 75%-a ne az étterem másik végéről sasolja, ahogy én a kevés kiválasztottal beszélgetek, akik közelebb ülnek.)

2012. máj. 29. 13:59
 4/25 A kérdező kommentje:

az első variáció egy iskola, fogadott szakácsokkal, pincérekkel, a városunkban

a második variáció egy étterem:

[link]

[link]

[link]

ilyen kilátással:

[link]

szóval ég és föld a kettő.

persze, az első helyszín is szép lenne, feldíszítve, most lett felújítva

2012. máj. 29. 14:06
 5/25 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem jobb az eredeti terv. A szülők plusz költségére nem variálnék, akármennyire is "álomhelyszín". Meg magamnak sem csinálnék ekkora pluszkiadást.
2012. máj. 29. 14:09
 6/25 anonim ***** válasza:
48%
És mi van, ha jó a kilátás? Annyira uncsi lesz a lagzi, hogy azt nézik, mi van az ablakon túl?
2012. máj. 29. 14:09
 7/25 anonim ***** válasza:
47%
Én sosem tartanám iskolában/tornateremben/művházban stb. Ha halál csóró lennék, akkor sem. Az életben egyszer adjuk meg a módját szerintem. Ha annyira nincs pénz akkor inkább kerti partit vagy hasonlót szerveznék, családiasabb hangulatban, vagy ha falun laktok sátrasat, de ha már 120 fő akkor tuti nem fizetnék annyi pénzt egy iskolás helyszínért... persze ez csak az én véleményem, megértem ha valakinek más a fontossági sorrend...
2012. máj. 29. 14:13
 8/25 anonim ***** válasza:
73%
Tehát a kérdező pécsi vagy Pécs környéki. Az unokanővéremék lagzija a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarában volt. A templomi esküvő után mindenki odament,ott volt a polgári és az azt követő dínom-dánom. Ha érdekel utánajárok mennyibe került.
2012. máj. 29. 14:19
 9/25 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó vagyok, a Tettyére én sem mennék +300eFt-ért. Nem a kilátás lesz a lényeg...
2012. máj. 29. 14:20
 10/25 A kérdező kommentje:

igen, Pécs környéki vagyok. a kamara nem nyert, párom csípőből kizárta, aminek meg van az oka, de ezt nem részletezném

az ebédlőnek nincsen menza-jellege, most újították fel kb. 2 éve, pont azért, hogy esküvőket is lehessen tartani, tényleg szép, díszíthető belülről, teljesen fehér, minden jól meg lett csinálva.

Ha tudtok még a környéken jó éttermeket, azt szívesen meghallgatnám!

2012. máj. 29. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!