Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti belefognátok úgy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belefognátok úgy egy esküvőbe, hogy hiányzik 2-300. 000Ft?

Figyelt kérdés

meg lenne minden annyi pénzből, amennyink van. DE- találtam egy gyönyörű éttermet, ami viszont drágább. hiányozna a büdzséből kb. 300.000ft.

120 fős esküvőről van szó. Ti bele mernétek vágni? Ha nagyon nem jön ki a lépés a szülők besegítenének (a vacsit ugye csak utólag kell fizetni), de nagyrészt önerőből fizetnénk mindent!

Lenne kb. 800.000Ft-unk, ami elég is lenne az eddig megtervezettekre, az 'álomhelyszínen' történő lagzi meg olyan millió-1,1millióba fájna...

2012. máj. 29. 13:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
74%

Én voltam párszor olyan lagziban, ami iskolában ,művelődési házban volt megtartva. Mit ne mondjak, azok voltak a legjobbak az összes eddigi lagzik közül. Az ember fesztelenebbül érzi magát, a kaja mindenhol isteni volt, volt rendesen tér táncolni, el lehetett húzódni egy csendes sarokba beszélgetni, .... és még sorolhatnám.

Én biztosan nem változtatnék a helyszínen, főleg ha nincs is meg rá a pénz.

2012. máj. 29. 14:30
 12/25 anonim ***** válasza:
73%

Kozármisleny - Két szekér fogadó

Mi többször töltöttünk itt el pár napot, nagyon finom a kajájuk is és alapból is iszonatosan barátiak az árak. Nézzétek meg szerintem.

Egyébként igen, én belefognék, ha az lenne minden álmom és 2-300eFt hiányozna, nem kell szülői segítségre támaszkodni, a napnál is világosabb, hogy egy 120 fős lagziban sokkal több pénz fog visszajönni.

2012. máj. 29. 14:36
 13/25 A kérdező kommentje:
köszi, a Két szekér nálunk is első közt volt, meg is kerestük őket, de sajnos nem tudnak bevállalni 120főt!
2012. máj. 29. 14:37
 14/25 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem semmi gond nincs az iskolában megtartott lagzival! :)
2012. máj. 29. 15:12
 15/25 anonim ***** válasza:
56%
Voltam már iskolai ebédlőben tartott lagziban, szuper volt. Nem tudom, szerintem aki élből elítéli, nincs nagy képzelőereje, vagy annyira rossz iskolás élményei voltak. :D
2012. máj. 29. 15:15
 16/25 anonim ***** válasza:
76%
Igen belefognék, ugyanis amit az esküvőtől igazán kapok és ami a lényeg az 30-ból is megvan...
2012. máj. 29. 15:48
 17/25 anonim ***** válasza:
44%
A tettyés étteremből nincs kilátás, az csak kívülről látszik. Az ételeik meg...én nem ennék ott. Kozármisleny Két szekér? A közelében van egy szép tó, még fotózkodhattok ott.
2012. máj. 29. 16:28
 18/25 anonim ***** válasza:
53%

Az vagyok, aki mondta hogy nem tartaná iskolában.

Azért mondtam, mert voltam már pár ilyen helyszínen, és számomra nagyon gagyi volt, nem volt ünnepélyes, szép, és hangulatos se igazán... nyilván ha igényesen van megcsinálva a terem direkt erre a célra akkor más tészta, én csak tapasztalatból beszélek, mert ahol én voltam iskolában meg művházban lagzin az mind borzasztó igénytelen volt.

2012. máj. 29. 16:41
 19/25 anonim ***** válasza:

Ha bórzasztó igénytelen volt a hely akkor a pár is az lehetett.Mert ez csak is az ő hibájuk.

Kevés olyan helyszín van ahol csak kimondottan esküvőket csinálnak.Egy iskolát vagy műv.házat is nagyon szépen fel lehet díszíteni.Az eseményhez megfelelően.

A falukban meg nem mindenhol van étterem és ott marad az iskola vagy műv.ház.

2012. máj. 29. 17:03
 20/25 A kérdező kommentje:
oké, lebeszéltetek illetve rábeszéltetek, maradunk az iskolában :)
2012. máj. 29. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!