Hiányzik a családom, hogyan béküljek ki velük?
17 éves vagyok, 8 hónapos terhes. A barátom megkapta az anyukája lakását, most itt élünk már 3 hónapja (csak ketten, mivel az anyja 2,5 hónapja költözött le vidékre), mivel engem kidobtak otthonról. Nagyon hiányzik a régi ház. Főleg, hogy világéletemben kertes házban laktam, 2 kutyával, 3 cicával, őket nem hozhattam magammal a panelbe. Vagyis hát a saját cicámat hoztam, őt imádom a legjobban a 3 közül.
Hiányzik a családom is, nem is beszéltem velük mióta ideköltöztem. Nem keresnek, én keresem őket, de nem veszik fel a telefont, vagy kinyomják...
3 hónap alatt azért megbékélhettek volna, de hát nem jött össze.. Örökké haragudni fognak?
Szerintetek? Hogyan enyhítsek a "honvágyamon"?
17/L
ráadásul annyira nem szeretem ezt a panellakást, kicsi is, meg egy szinten van ugye minden, a nyuszim se tud sokat ugrálni... Régen naponta kint volt a kertben 1-1 órát, most meg a Margitszigetre le kell utaznunk, hogy ezt megkaphassa..
Utálok itt lakni, de legalább van hol.. :(
Azért dobtak ki,mert terhes vagy?Vagy miért?
Én 2 éve nem láttam a szüleimet, nem vagyok rá büszke..
Csúnyán összevesztünk,párom nem is említi őket.Ők maguktól nem jelentkeztek, de én kerestem őket..Azóta napi szinten beszélünk telefonon, nem egy városban élünk.Nekem is hiányoznak.
amúgy a szobám tiszta üres, minden tárgyamat el kellett hoznom.
Utoljára 3 hete voltam otthon, az ágyamat kellett elhozatni. Szétszerelték, és tényleg semmi nincs a szobámban, csak a szőnyeg.
Hozzám sem szóltak...
Azért ez sem szép dolog tőlük..Én ezt soha nem tudnám megtenni a gyerekemmel.
1.vagyok
Furcsán hangzik, de hagyd a szüleidet. Azt tesznek amit akarnak. Szerintem ne keresd őket ha így áll a helyzet. A szülő az szülő. Ők vannak érted és nem fordítva. Ha nem keres akkor nincs rád szükségük.
Fogadd el hogy már új családod van. 3 tagú. Anyukádék meg majd ha kíváncsiak lesznek keresni fognak.
Légy nyitott erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!