Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti belefognátok úgy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belefognátok úgy egy esküvőbe, hogy hiányzik 2-300. 000Ft?

Figyelt kérdés

meg lenne minden annyi pénzből, amennyink van. DE- találtam egy gyönyörű éttermet, ami viszont drágább. hiányozna a büdzséből kb. 300.000ft.

120 fős esküvőről van szó. Ti bele mernétek vágni? Ha nagyon nem jön ki a lépés a szülők besegítenének (a vacsit ugye csak utólag kell fizetni), de nagyrészt önerőből fizetnénk mindent!

Lenne kb. 800.000Ft-unk, ami elég is lenne az eddig megtervezettekre, az 'álomhelyszínen' történő lagzi meg olyan millió-1,1millióba fájna...

2012. máj. 29. 13:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
A mi lagzink egyébként egy hétköznap menzaként üzemelő helyen volt, de nem ez volt az első lagzijuk. A termet gyönyörűen feldíszíttettük (hátfalalk, mennyezet, székszoknyák, asztalszoknyák, futó, asztaldísz stb.). Egy rész volt, ami engem baromira zavart. Egy retro rész volt az étterem egyik részén, oldalt kb. 2-3 méter hosszan, ősrégi rádió, telefon, képek stb. voltak kint. Szerintem ez nem illett egy esküvő hangulatához, viszont a vendégeknek kifejezetten tetszett, sokan mondták, hogy milyen jó volt, hogy kint hagyták ezeket.
2012. máj. 29. 17:58
 22/25 anonim ***** válasza:
Ezért ne verjétek magatokat még nagyobb költségbe. Jó hangulatú esküvőt lehet tartani bárhol.
2012. máj. 29. 21:20
 23/25 anonim ***** válasza:
Botykapeterd Pálma Vendéglő, egy baromi nagy sátor van mellette, ott bőven el lehet férni, és az ételük is kiváló! Mondjuk Pécstől 30km... :/
2012. máj. 30. 07:22
 24/25 anonim ***** válasza:
Tényleg szép az étterem, de szerintem, ha maradtok az eredeti tervnél, és kerestek egy jó dekorost, aki egyedivé teszi neked a termet, akkor jobban kijöttök. Ahogy írták már, nem a teremtől lesz jó egy esküvő: legyen jó a vacsora, és a zene.
2012. máj. 30. 14:33
 25/25 anonim ***** válasza:
Amúgy ne haragudj de amit linkeltél annyira szerintem nem is extra... Szóval mifelénk van ilyen étterem és normális árban van :). Maradjatok az eredetinél.. plusz 300e. egy étterem miatt durva azért.
2012. máj. 31. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!