Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tartasz májusi esküvőd szervezésével?
Késésben vagyok vele.
Hiányzik az asszony hozzá.
Ami még hiányzik:
- torta, süti
- virágok
- fodrász, sminkes (párom szülővárosa, bejáratott kilőve)
- menyecskecipő
- ékszerek, hajdísz
- díszítés pár eleme (nagyja megvan, csak apróságok)
- egyeztetés a polgári szertartást szervező rendezvényszervezővel (zenék, meg, hogy pontosan mit akarunk)
- tánc betanulás (ha lesz, de kéne :D )
Sok boldogságot Nektek is :)
Bár nekünk június elején lesz, leírom, hogy hol tartunk. MEgvan a helyszín, az első egyeztetés az anyakönyvvezetővel, a fotóssal, videóssal, vőféllyel és a zenekarral. Ezek a szolgálatatók le is vannak foglalózva. Most készülnek a dekorációk, melynek egy részét (asztali futók, székszoknyák) a helyszín biztosítja. Sok dolgot magunk is készítünk, pl a meghívók, ültető kártyák, egyéb dekorációk. Megvan mindkettőnknek a cipője, és nekem az ékszerem. A ruha egyeztetés alatt. A fordásszal és a körmössel már beszéltem. Sminkest még kettő közül nem választottam. A virágossal sem beszéltünk még, mert egy ismerős felajánlotta, hogyvirágpiacról meghozná a szükséges dolgokat. A pappal is még ebben a hónapban foguknk beszélni. A nászút körvonalazódik. A sütik nagyrészét is mi fogjuk készíteni, az is már nagyjából eldőlt, hogy ki mit vállal.
Szóval szerintem jól állunk, bár van, ami még csak fejben van meg. A ruha és a pap ha meg lesz, akkor már nyugodtabb leszek. Azért még van mit intézni, szervezni, de én élvezem.
Ti hogy álltok kedves kérdező?
Nektek is, és minden hozzászólónak álmaitok szerint zajló esküvőt, és még annál is szebb hosszantartó, boldog házasságot kívánok!
Nekunk ugyan csak julius elejen lesz, de szerintem kicsit kesesben vagyunk.
Ami eddig megvan:
Sator, evoeszkozok, diszites
Zene
Fenyek
Fotos
Party fotos
menu (marmint megtervezve)
italok (mar a kamraban pihennek)
menyasszonyi ruham a szekrenyben
volegeny oltonye a szekrenyben
meghivok megrendelve
koszonetajandekok megrendelve
mar a szalvetat is ossze keszitettem
egy par eskuvoi cipom mar van,
gyurunk megvan,
torta megrendelve,
csokor kivalasztva,
frizura kivalasztva,
grillazs torta megrendelve,
apro sutik megrendelve,
idopont foglalva az anyakonyvvezetonel.
Es ami meg hianyzik:
menyecske ruha
szakacs
pincer
sminkes
hirtelen mas nem jut mar eszembe. De kicsit aggodom, szeretnem, ha marcius elejere minden meglenne mar. :)
Jo keszulodest! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!