Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol tartasz májusi esküvőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tartasz májusi esküvőd szervezésével?

Figyelt kérdés
2015. jan. 1. 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Helyszín, anyakönyvvezető, zenész, fotós, vőfély, ruhám megvan:)
2015. jan. 1. 14:17
 2/7 anonim válasza:
88%

Késésben vagyok vele.

Hiányzik az asszony hozzá.

2015. jan. 1. 15:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Még a márciusihoz nincs pontos időpontunk. Csak a vőlegény van meg.
2015. jan. 1. 15:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Ami még hiányzik:

- torta, süti

- virágok

- fodrász, sminkes (párom szülővárosa, bejáratott kilőve)

- menyecskecipő

- ékszerek, hajdísz

- díszítés pár eleme (nagyja megvan, csak apróságok)

- egyeztetés a polgári szertartást szervező rendezvényszervezővel (zenék, meg, hogy pontosan mit akarunk)

- tánc betanulás (ha lesz, de kéne :D )

Sok boldogságot Nektek is :)

2015. jan. 1. 16:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi idén legyünk 3 éves házasok,szintén májusi esküvőnk volt. Karácsonykor beszéltük meg családilag a dátumot, januárban kezdtük szervezni. Ami fontos, a hely,anyakönyvvezetővel időpont,ruha,vőfély,fotós-videós... időben meglett, a meghívókkal csúsztunk kicsit. Szerintem simán meg lehet csinálni, csak mi sk csináltuk a meghívót.
2015. jan. 1. 17:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Bár nekünk június elején lesz, leírom, hogy hol tartunk. MEgvan a helyszín, az első egyeztetés az anyakönyvvezetővel, a fotóssal, videóssal, vőféllyel és a zenekarral. Ezek a szolgálatatók le is vannak foglalózva. Most készülnek a dekorációk, melynek egy részét (asztali futók, székszoknyák) a helyszín biztosítja. Sok dolgot magunk is készítünk, pl a meghívók, ültető kártyák, egyéb dekorációk. Megvan mindkettőnknek a cipője, és nekem az ékszerem. A ruha egyeztetés alatt. A fordásszal és a körmössel már beszéltem. Sminkest még kettő közül nem választottam. A virágossal sem beszéltünk még, mert egy ismerős felajánlotta, hogyvirágpiacról meghozná a szükséges dolgokat. A pappal is még ebben a hónapban foguknk beszélni. A nászút körvonalazódik. A sütik nagyrészét is mi fogjuk készíteni, az is már nagyjából eldőlt, hogy ki mit vállal.

Szóval szerintem jól állunk, bár van, ami még csak fejben van meg. A ruha és a pap ha meg lesz, akkor már nyugodtabb leszek. Azért még van mit intézni, szervezni, de én élvezem.

Ti hogy álltok kedves kérdező?

Nektek is, és minden hozzászólónak álmaitok szerint zajló esküvőt, és még annál is szebb hosszantartó, boldog házasságot kívánok!

2015. jan. 2. 23:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekunk ugyan csak julius elejen lesz, de szerintem kicsit kesesben vagyunk.

Ami eddig megvan:

Sator, evoeszkozok, diszites

Zene

Fenyek

Fotos

Party fotos

menu (marmint megtervezve)

italok (mar a kamraban pihennek)

menyasszonyi ruham a szekrenyben

volegeny oltonye a szekrenyben

meghivok megrendelve

koszonetajandekok megrendelve

mar a szalvetat is ossze keszitettem

egy par eskuvoi cipom mar van,

gyurunk megvan,

torta megrendelve,

csokor kivalasztva,

frizura kivalasztva,

grillazs torta megrendelve,

apro sutik megrendelve,

idopont foglalva az anyakonyvvezetonel.

Es ami meg hianyzik:

menyecske ruha

szakacs

pincer

sminkes

hirtelen mas nem jut mar eszembe. De kicsit aggodom, szeretnem, ha marcius elejere minden meglenne mar. :)

Jo keszulodest! :)

2015. febr. 15. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!