Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan élted meg az esküvőd szervezését?
Öröm? Feszültség? Felosztottátok a feladatokat a pároddal? Vagy esetleg minden rád maradt?
Egy év múlva lesz az esküvőnk, és már előre látom, hogy nem lesz egy sétagalopp :)
Érdekelne ti hogy éltétek, meg:)
Öröm, feszültség, idegeskedés, boldogság...
így sorban minden...
A férjemmel minden feladatot megosztottunk, általában a nagy szanálást én csináltam...(100 féle virágdísz közül már csak 10-et tettem elé max...és abból választottunk, de pl a saját kitűzőjét ő tervezte meg)
A meghívókat mi csináltuk, közösen.
A vége felé nagy volt feszültség.
Édesanyám is segített nagyon sokat.
Barátnőm szerzett virágost nekem és az ő fodrásza csinálta a hajam.
igazából 100 fő feletti esküvőt, lagzit 5 hónap alatt leszervezni tényleg nem volt sétagalopp
Nézd, ha ekkora teher, akkor be kell menni 2 tanúval az anyakönyvvezetőhöz, és fél óra alatt túlvagytok rajta.
Mi nem fújtuk fel a dolgot, ha valaki a normális határokon belül marad, nem rokkan bele a szervezésbe sem anyagilag, sem idegileg.
A legnagyobb probléma a szülőkkel volt, akik mindenből jobbat, szebbet, nagyobbat szerettek volna, főleg a rokonok kedvéért. Pedig nem spóroltunk semmin, épp csak megnéztük, mire mennyit költünk és nem estünk túlzásokba.
A több hónapig tartó esküvőszervezést meg normális ember nem non-stop 24 órában csinálja, hanem beosztja a tennivalókat.
non stop?
azért az embernek van mellette más élete is, jobb esetben:)
Pont azt volt amúgy szerintem nehéz összehozni, hogy a szolgáltatókkal összehozzuk a találkozót úgy, hogy mindketten ott vagyunk, de az igazi nehézség az volt, hogy az esküvő a lakhelyünktől távolabb volt.
Érdemes listázni, mert egészen könnyen ki tudnak maradni dolgok..érdemes összeírni, hogy mit mikor tervezel, terveztek megcsinálni..ütemezni kell
1.
Mivel külföldön kötöttem házasságot külföldivel, így a bürokratikus része tette ki a szervezés 90%-át időben, pénzben, energiában egyaránt.
Ehhez képest maga házasságkötés+lagzi szervezése kismiska volt.
Sajnálom azokat, akik az esküvőjük előtti időszakot stressznek élik meg. Nem szabadna olyanokon fennakadni, hogy milyen szalvétához milyen virág illik, stb.. A legtöbben túlságosan elvesznek a részletekben, mert tökéletes álomesküvőt akarnak. Holott a vendégeket totál nem érdekli a dekorácia meg a menyasszony ruhája. Csak legyen bőven kaja+pia.
nem tudom amúgy melyikőtök fogadta volna olyan nyugodtan a dolgokat, mint én, amikor az esküvő előtti hétfőn felhívott a cukrász, hogy rotavírusa van(a társának, gyerekeinek, férjének is), nem mer semmi sütit bevállani...
(mindent ők készítettek volna, a teasütit, a fő tortát az összes szeletes sütit is., tehát a sóson kívül mindent)
az utolsó 2 hétben a váratlan események tárháza vonul fel...hiába szervezel le mindent, valami mindig akad... és igen, ilyenkor már stresszel rajta az ember:)
utóbb még ezek is szép emlékek egyébként
1.
Mi 20 fős esküvőt szerveztünk 6 hét alatt :)
Örülünk mind a ketten :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!