Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fogytál az esküvőd előtt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogytál az esküvőd előtt?

Figyelt kérdés
Szándékosan vagy idegeskedéstől?
2013. nov. 1. 14:20
 1/8 anonim ***** válasza:
En ha fogyok , csak szandekosan tudok, eddig maskepp nem ment
2013. nov. 1. 14:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Fogytam, mert sikeresen lebetegedtem az esküvő előtti héten :S Szerencsére a nagy napot egy-két orrfújással megúsztam, a láz és a többi elmúlt, de így is lement rólam 2 kiló, épphogy jó lett a ruha (gombos/cipzáros volt, ezért nem lehetett annyira alakítani, mint egy fűzőset)...
2013. nov. 1. 15:40
 3/8 anonim ***** válasza:

2 kgot... De csak mert beteg voltam 2 hétig(még az esküvőt is orrsprével bírtam)

Amúgy nem

2013. nov. 1. 16:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Sajnos igen, kb. 47 kg lehettem az esküvőm napján. Mondjuk amúgy se lettem volna több 49-nél. Nem szándékosan és nem is az idegtől. Inkább az volt a baj, hogy nem sok szabit tudtam előtte kivenni és amit csak lehetett, házilag csináltunk a lagzira (teremdísz, stb...), plusz pont adóbevallásos időszak volt, és vagy 12-t megcsináltam ismerősöknek...Az utolsó héten max. 4-5 órákat volt időm aludni és ha nem alszom eleget, sajnos én fogyok.
2013. nov. 1. 17:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Fogyunk mindketten, de nem fogyókúrázunk, és idegesek sem vagyunk. Nyár óta életmódot váltottunk, egyelőre még mindkettőnkről mennek le a kilók, ami az én esetemben inkább kínos, mint jó, mert nem akartam fogyni, a bordáim már így is látszanak (ruhát épp ezért még nem is nézek, az utolsó pillanatra hagyom).

Párom viszont kb. élete legjobb formájában lesz januárra, nyár eleje óta több mint 30 kilót fogyott, folyamatosan mozog, úgyhogy mire eljön az esküvő napja, semmi plusz kiló nem lesz rajta. És remélem én sem fogyok el mellőle :)

2013. nov. 1. 19:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, de nem szándékosan. Sokat intézkedtem, jöttem-mentem meg talán tudat alatt idegeskedtem.
2013. nov. 1. 20:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, szándékosan de nem az esküvő miatt. Szülés után kezdtem el fogyózni, és az esküvő akkor még csak hosszútávú tervben volt. Miután a ruhámat megvettük, addig is lement rólam 4 kg.
2013. nov. 1. 20:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem fogyókúráztam szándékosan a lakodalom előtt, mégis lecsúszott rólam 5 kiló. Annyira rástresszeltem a dologra, hogy magától mentek le a kilók, az utolsó két hónapban összesen 5. Nem bántam, így 50 kilósan mentem férjhez. :) Azóta visszajött belőle 3kg. (3 hónapja esküdtünk.)
2013. nov. 2. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!