Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondom milyen volt az esküvőd, ha alig voltak rajta?
Nagyon sokat gondolkodtam, hogyan tegyem fel a kérdést, jobb nem jutott az eszembe.
Tehát: nekünk nincs kit meghívni, nekem apukám és a húgom, páromnak csak a testvére van.
Én csak nagy esküvőkön jártam ahol 80-300 főt hívtak meg.
Olyanokat (távoli rokon, barátok) nem akarok meghívni, akiket csak azért hívnék meg, mert nincs más, csak hogy legyen násznép.
De elképzelésem sincs, hogyan néz ki egy pici esküvő.
Sok boldogságot kívánok nektek! (2-es)
Az első hozzászóláshoz pedig: bocsi, ha én nem írtam le világosan mit szeretnék tudni, de nem pont ilyen válaszra számítottam.
szerintem ne parázz. gondolj arra, hogy legalább marad pénzetek lakásra, utazásra, autóra.
lehet egy ilyen is tök jó hangulatú. csak azok lesznek ott, akiket biztosan szeretsz, mindenkire tudsz figyelni, beszélgetni velük.
engem pl marhára feszélyezne, ha 100 ember ott tolongna körülöttem, és pl valakin látnám, h nem érzi olyan jól magát, és nagy forgatagban még csak meg sem tudnám kérdezni, hogy mi a gond, miben segíthetek.
gondolom beültök egy étterembe, ott lesz nagy habzsidőzsi, beszélgetés, viccelődés. nekem tetszene egy ilyen "lagzi", nem kell mindig flancolni. :)
Nekünk is kicsi polgárink lesz és utána ebéd. Én arra jutottam, hogy az ebéd után elvonulunk valahova és csinálunk valami emlékezeteset együtt, ketten. Ami megpecsételi a napot. Igazából az esküvő a párról szól, így szerintem nagyon is van értelme, szépsége egy kis vendégszámú esküvőnek.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!