Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elmondom milyen volt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondom milyen volt az esküvőd, ha alig voltak rajta?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat gondolkodtam, hogyan tegyem fel a kérdést, jobb nem jutott az eszembe.

Tehát: nekünk nincs kit meghívni, nekem apukám és a húgom, páromnak csak a testvére van.

Én csak nagy esküvőkön jártam ahol 80-300 főt hívtak meg.

Olyanokat (távoli rokon, barátok) nem akarok meghívni, akiket csak azért hívnék meg, mert nincs más, csak hogy legyen násznép.

De elképzelésem sincs, hogyan néz ki egy pici esküvő.

2012. júl. 4. 12:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
5%
Elég nyomasztó volt, az igen után pedig mázsás súly nehezedett rám.De a válás kimondása felszabadító volt!
2012. júl. 4. 12:55
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk holnap után lesz pici esküvőnk. Mi ilyet szerettünk volna, sokkal meghittebb, mint a sok rokonnal, akik jól leszólják az embert mindenért, hogy miért nem így, meg úgy csináltuk, mintha az ő esküvőjük lenne. Nekünk pénzünk sincs nagy esküvőre és igényünk sem. Minden rokon tudomásul vette, hogy összeházasodunk, de csak a szülők, és a tanúk lesznek jelen. Utána sem lesz nagy lagzi, csak egy kis 2 órahosszás ebéd. Szerintem nagyon jól fogjuk érezni magunkat és kevesebb az idegeskedés, meg a szervezés. Ha megtörtént, megírom, milyen volt.
2012. júl. 4. 12:58
 3/21 anonim ***** válasza:
94%
Nekem volt olyan esküvőm, hogy az anyósom ideutazott, ott voltak a szüleim, meg pár barát, aztán a végén otthon ettünk valami pörköltet tarhonyával. És nagyon jó volt!
2012. júl. 4. 13:00
 4/21 A kérdező kommentje:

Sok boldogságot kívánok nektek! (2-es)

Az első hozzászóláshoz pedig: bocsi, ha én nem írtam le világosan mit szeretnék tudni, de nem pont ilyen válaszra számítottam.

2012. júl. 4. 13:00
 5/21 anonim ***** válasza:
62%
én nagy eskűvőről álmodtam mindig,de sztem nekem is kicsi lesz,de ha az rtlmostra felmész és megnézed a tegnapi Teresa című sorozatot,sztem az is szuper,kis polgári eskűvő volt,volt üditő,süti,torta,ki volt díszítve a lakás,meghitt volt,és szép.2.-ik válaszolónak sok boldogságot.
2012. júl. 4. 13:02
 6/21 anonim ***** válasza:
68%
2-es vagyok, KÖSZÖNÖM SZÉPEN Kedves 5-ös!!! :)
2012. júl. 4. 13:07
 7/21 anonim válasza:
100%
Egyáltalán ne izgulj emiatt!Nekünk tavaly volt az esküvőnk, 20 fős volt, velünk együtt:)Csak a család + két közös barátunk!Nagyon szép volt, az a lényeg, hogy TI jól érezzétek magatokat mert ez a TI nagy Napotok!Ha szeretnél mást is tudni, kérdezz nyugodtan!
2012. júl. 4. 14:42
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ne parázz. gondolj arra, hogy legalább marad pénzetek lakásra, utazásra, autóra.

lehet egy ilyen is tök jó hangulatú. csak azok lesznek ott, akiket biztosan szeretsz, mindenkire tudsz figyelni, beszélgetni velük.

engem pl marhára feszélyezne, ha 100 ember ott tolongna körülöttem, és pl valakin látnám, h nem érzi olyan jól magát, és nagy forgatagban még csak meg sem tudnám kérdezni, hogy mi a gond, miben segíthetek.

gondolom beültök egy étterembe, ott lesz nagy habzsidőzsi, beszélgetés, viccelődés. nekem tetszene egy ilyen "lagzi", nem kell mindig flancolni. :)

2012. júl. 4. 15:10
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is kicsi polgárink lesz és utána ebéd. Én arra jutottam, hogy az ebéd után elvonulunk valahova és csinálunk valami emlékezeteset együtt, ketten. Ami megpecsételi a napot. Igazából az esküvő a párról szól, így szerintem nagyon is van értelme, szépsége egy kis vendégszámú esküvőnek.

23N

2012. júl. 4. 15:18
 10/21 A kérdező kommentje:
Akkor megragadom az alkalmat és kérdezek: Mit viseltetek?
2012. júl. 4. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!