Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondom milyen volt az esküvőd, ha alig voltak rajta?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat gondolkodtam, hogyan tegyem fel a kérdést, jobb nem jutott az eszembe.
Tehát: nekünk nincs kit meghívni, nekem apukám és a húgom, páromnak csak a testvére van.
Én csak nagy esküvőkön jártam ahol 80-300 főt hívtak meg.
Olyanokat (távoli rokon, barátok) nem akarok meghívni, akiket csak azért hívnék meg, mert nincs más, csak hogy legyen násznép.
De elképzelésem sincs, hogyan néz ki egy pici esküvő.
2012. júl. 4. 12:52
21/21 anonim válasza:
Neked is sok boldogságot, 2-es. (17-es voltam:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!