Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírnád az esküvőd napját a felkeléstől a lefekvésig?
Lássuk az én nagy napomat: :)
7:00 - fodrász, kozmetikus (haj és smink)Utána a szüleimnél átöltöztem menyasszonyi ruhába.
10:00 - 13:00 - fényképezkedés 2 helyen is
14:00 - állófogadás, vendégek fogadása, közös fénykép mindenkivel. Itt már volt videósunk is.
16:00 - polgári esküvő
17:00 - érkezés az étterembe, koccintás a vendégekkel, mindenki elfoglalja a helyét. Tánc a férjemmel. Majd mentem átöltözni a könnyebb táncruhámba (kölcsönzős volt mindkét fehér ruhám)
18:00 - vacsora
19:00 - 22:00 - tánc
22:30 - egy rokonunk hastáncolt, bevonta a közönséget is
22:45 - a torta behozatala :) Felvágása, a tortán mini tüzijáték volt :)
23:00 - menyasszonytánc, a végén a férjem tányért tört, felkapott az ölébe, nálam volt a pénz, és szaladt velem átöltözni. Ő csak inget váltott. Nekem vörös hosszú asszony ruhám volt.
00:00 - visszajöttünk, megköszöntük a pénzt, új asszonyként és új emberként táncoltunk, a vendégek meg körbeálltak minket :)
00:30 - asszonytánc, a végén a férjem is odatolakodott :)
Tánc folytatódott, akik mentek haza azoknak süti-husi csomagot adtunk.
2:00 - bezárt a bazár :) Összecsomagolták nekünk a konyhán a maradék érintetlen enni-innivalót.
Röviden ennyi :)
28 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!