Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A mai napon felkeléstől...

A mai napon felkeléstől kezdve elégé fáj a hasam alja. Mitől lehet? 17 hetes km

Figyelt kérdés
Főleg középen alul a szeméremcsontomnál érzem a fájdalmat, de egy kicsit a bal oldalon alul is fáj olyan mintha nyomná valami a csontomat. Járás közben erősebben érzem, amikor leülök akkor nem fáj. Nem szúró érzés, mint a mensi, hanem olyan feszítő, nyomó. Remélem érthetően írtam le.
2008. dec. 10. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én 18 hetes vagyok. Nálam is elég gyakran előfordulnak ilyen-olyan fájdalmak. Én rátudom arra, hogy nyúlnak az izmok, fészkelődik a baba, meg ki tudja milyen változásokon megy át a szervezetünk. Magne B6, pihenés, kitartás. Ne aggódj. Minden jót kívánok!
2008. dec. 10. 13:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is már kb a 20. héten kezdődött a szeméremcsontfájdalmam és csak egyre rosszabb igy a 27 héten már menni is nehezemre esik néha úgy fáj.
2008. dec. 10. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Én 16 hetes múltam, és szinte ugyanezeket érzem. Főleg olyankor tapasztalom, amikor kicsit jobban megterhelem magam. De ha leülök, jobb lesz, bár volt már olyan is, hogy a hasam alján a kis görcsöcske még fekve is érezhető volt.

Egyre erőteljesebben növekszik a méh, helyezkedik az albérlőnk, ne aggódj, ez nem gond.

Boldog babavárást!

2008. dec. 10. 16:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most egy kicsit megnyugodtam. "Jó" hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával, így legalább tudom, hogy nincs semmi baj.
2008. dec. 10. 17:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is a 20. héttől érzem, és először nem tudtam mi ez. azt hittem fölfázta, mert akkor fájt a legjobban a szeméremcsontom amikor tele volt a hólyagom. Nektek is ilyen érzés volt?
2008. dec. 10. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!