Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Úgy sikerült az esküvőd ahogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy sikerült az esküvőd ahogy megálmodtad? Amilyennek elképzelted, amire vágytál?

Figyelt kérdés
Maradt esetleg hiányérzeted utána? Van valaki csalódott a saját esküvője után, mert nem úgy alakult ahogy szerette volna?
2011. okt. 24. 15:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Úgy sikerült, ahogy szerettem/szerettük volna.

A nászút hagyott némi kívánni valót maga után.

2011. okt. 24. 15:26
 2/20 anonim ***** válasza:
50%
Szia minden olyan volt mint amilyennek szerettem volna .De csalodott is voltam mert senkitől nem kaptam nászalyándékot .De már nemszámit mert amikor vissza néztem a képeket és láttam a férjem arcát mikor meglátott ez nekem minden pénzt megért :) Üdv Zsani
2011. okt. 24. 15:28
 3/20 anonim ***** válasza:
Olyan volt, ahogy képzeltem/tük.
2011. okt. 24. 15:30
 4/20 anonim ***** válasza:
79%

:D Egyáltalán nem úgy sikerült, de már megszoktam, hogy a mi kapcsolatunkban minden szarul kezdődik, aztán a legjobb lesz :D

Pl. a szülés is egy rémálom volt, 8 óra vajúdás után műtét lett a vége, viszont a házaséletünk azóta is töretlen, negatívumokat én csak hírből ismerem. És a kisbabánk is egy áldott jó gyermek, éjszaka alszik, alig sír, nem volt hasfájós, egy mosolygós, kiegyensúlyozott, boldog gyerek. És imádjuk egymást mind a hárman. Az esküvő nem téma, inkább csak jókat röhögünk rajta utólag. (pedig akkor nagyon rossz volt, még sírtam is.) De volt, elmúlt, nem ez a lényeg, hanem ami utána jön! És ha az rendben van, akkor leszel csak igazán boldog! Tehát ne parázz!!:)

2011. okt. 24. 15:31
 5/20 anonim ***** válasza:
70%
uramisten.. aLYéndékot??? ezt te hol tanultad meg így leírni? agyam eldobom... AJÁNDÉKOT! Uramisten...
2011. okt. 24. 15:31
 6/20 A kérdező kommentje:
Nekünk nemrég volt, még friss az élmény, és azóta is nyomaszt, rossz érzés maradt bennem, pedig mindenhol, mindenki azt hangoztatja hogy az volt élete legszebb napja... :(
2011. okt. 24. 15:36
 7/20 anonim ***** válasza:
24%
Köszi szépen a helyre igazítást .Nem fogok itt magyarázkodni mert nincs hozzá kedvem csak annyit mondok próbálj meg úgy helyesen írni hogy a gyerek közben a fejeden ugrál és közben rángat.De még egyszer nagyon szépen köszönöm.És egy életre megtanultam NÁSZAJÁNDÉK Remélem boldog vagy ÜDV ZSANI
2011. okt. 24. 15:39
 8/20 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség! Az esküvő -persze ha nem volt még 3 :D- akkor úgysem úgy sikerül, ahogy akartad, mert még nem volt ilyen az életedben és persze hogy oylan idillikusan képzelsz el mindent! Pedig egy stresszel teli nap, ez az igazság. Persze attól lehet jó, na de közel sem olyan felhőtlen, mint álmainkban. Ez az igazság.
2011. okt. 24. 15:39
 9/20 anonim ***** válasza:
73%

nászalyéndék :D Oké, mellégépelést még rá lehet fogni a gyerekre, ne de ezt... :D

Amúgy igen, tökéletes volt, életem legszebb napja.

2011. okt. 24. 15:40
 10/20 anonim ***** válasza:
Igen. Azok voltak ott,akiket szerettünk volna, hogy ott legyenek, és mindenki jól érezte magát. Az étel, az étterem, a hangulat nagyon jó volt, jó kis családi összejövetel volt. (Nem voltunk sokan, esküvőn 80-an, ebéden 55-en.) Talán az idő lehetett volna kegyesebb hozzánk, de ez nem rajtunk múlt.
2011. okt. 24. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!