Elképzelted már? Nálad nem így van?
Én mondjuk nem ebből a megfontolásból (szex) altattam külön a lányomat első perctől kezdve.
Az volt a véleményem,hogy nyugodtabban alszik ő is ha egyedül van és mi is. Továbbbá,szerettem volna arra tanítani,hogy ha sír,akkor én mindig ott leszek neki,de aludni mindenkinek a maga szobájában kell.
Sógornőm fia lassan 4 éves,de nemhogy nem tudják kiszoktatni a gyereket a hálószobájukból,hanem már az ő ágyukban hajlandó csak aludni,és így apuka meg egy másik üres szobában alszik,külön mindkettejüktől.
Az tény,hogy a szex sem ment volna nekem ha van még valaki a szobában,még akkor is ha csak egy pici baba,de ez akkor abszolút nem volt szempont.
Mi a baba születése után is foglalkoztunk egymással.
Kell is, különben tönkremegy a házasság.
Kb. fél éves koráig velünk aludt egy szobában, de ha együtt akartunk lenni, kimentünk a nappaliba vagy a du. alvás alatt kinn aludt a fiúnk a járókába.
Én nehezen bízom másra, de néha átjön Anyukám, és akkor elmegyünk kettesben moziba vagy vacsorázni.
Természetes, hogy ilyenkor szinte minden a gyerekről szól, de időt kell szakítani egymásra is. Hisz attól, hogy szülők vagyunk, még nő és férfi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!