Aki clostyt szed mindenképp kell h kapjon tüszőrepesztőt? Nálad h volt?
Szia!
Nekem inszeminációhoz adták a clostit, és tüszőrepesztőt is kaptam azonnal.
Így biztosra mentek, hogy pont akkor legyen meg az ovu, amikor kell.
1 clostys hónapban 1 tüszőm érett meg ami meg is repedt, de nem lett belőle semmi :(
2 clostys hónapban egy sem érett :'(
3 clostys hónapban a doki azt mondta csak akkor menjek amikor meg kellene jönnie. Pozitív teszttel tértem vissza hozzá :D
Szia,
Már elég régi a kérdésed, de mi a helyzet azóta?
Összejött a baba? Kerestél másik nődokit? Meddig szedted a Clostyt?
:)
hello
minden rendben,első honapban összejött a baba:)ugyh nagy az öröm. pont ma voltam uh-on, már dobogott a kis szive...7+3 hetes vagyok ma.köszi h érdeklődtél:)
jajj de jó!!! GRATULÁLOK!!!!
Megkérdezhetem, hogy hogyan szedted a Clostyt? Voltak terhes tüneteid??
Nekem is ez az első Clostys hónapom, jövőhéten NEM akarom, hogy megjöjjön-remélem én is olyan szerencsés leszek mint te, mert nagyon régóta próbálozunk, és nagyon bízok a gyógyszerben:)
köszönöm:)
én a ciklus 3ik napjátol szedtem 5napon át 2x1-et.
nem voltak tüneteim az elején, enyhe székrekedésem volt csak. de nekem az első terhességemél is kimaradtak ezek a tipikus terhestünetek mint rosszullét és társai..annyi h többször fáj a fejem mostanában...de h van e köze a babához, vagy csak a meleg v más azt nem tudom.
nagyon drukkolok h ne jöjjön meg neked sem!
én pco miatt szedtem, eleve ugy kellett meghozni a vérzésem mert lassan fél éve nem is menstruáltam...szoval én nagyon elégedett vagyok a clostival!
de ha ne adj Isten nem sikerülne az első hoban fel ne add, ugy olvastam itt is, h az a gyakoribb h 2-3i!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!