Akik pozit teszteltek mensis érzés mikor jelentkezett nálad? És mennyire fájt a hasad, derekad?
Pozitiv teszt nagy valoszinuseggel (kb 100%) azt jelenti, hogy terhes vagy.
En is éreztem mensi-szerü fájásokat (nem eröseket, hanem a szokásosat, méghozzá egészen a 10-12. hétig), de mondták, hogy ez normális. Én persze állandóan a vécére rohangáltam, hogy megjött-e.
A hömérsékletet nem mértem, szerintem az nem olyan biztos, mint a teszt. Amúgy semmilyen más fájdalmam vagy egyéb jelem nem volt.
Szerintem lehetsz babás (föleg, hogy a teszt is azt mondja). Csinálj újat, ha az is pozitív, és nem jön meg közben, akkor 100%. És akkor irány a doki! Sok szerencsét!
En is jövö hetvegere nem varom.Az utolso együttlet utan kb egy hettel ereztem menzis fajdalmakat es egesz mostanaig erzem.Ma mar majdnem 2hete ennek.
En is kerdeznék:ha csak peteérés ez az egesz nalam es azt erzem ennyire akkor szted normalis h mar 2hete erzem es folyasom pedig nincs?Volt egy delutani vizeletes nagyon nagyon halvany pozitiv tesztem.Szerinted?
Szia
A peteérés csak pár napig van nem két hétig. A pozi teszt tök jó.Mikor csináltad? Csinálj egyet reggeli pisiből bár azt mondják a nem várt előtt két nappal már talán mutat valamit attól függ mikor volt a peteérés. Nagyon drukkolok. Nekem is fáj még percenként megyek WC-re de tök száraz vagyok. Kis hányinger is jelentkezett de majd kiderül.Írj.
En a mensi elott mar 1 hettel erzem a PMS-t (a mensi jeleit) mindig. Mikor terhes lettem sem volt maskepp. Minden ugyanugy zajlott, mintha megakart volna jonni es folytatodott is vagy 3 hetig meg. Csak nem jott meg. :-) Viszont a terhessegnek rossz vege lett. :-(
Sok sikert!
Utolso valaszolo:sajnalom ami történt,kívánom hogy minel hamarabb teljesüljön amire vagysz!
Kérdező:köszönöm h valaszoltal:)mindenképp írok majd.Holnap reggel csinalom a 4.ovutesztet.Jostesztként hasznalom es eddig egyre erösödik a tesztcsík.Háát meglatjuk.Neked szorítok es mindenképp írjh mi a helyzet:)
Kérdeznék meg valamit h erröl mi a veleményed:Ha a napokban lesz tüszörepedésem, akkor logikus lehet az h e miatt vannak 2hete menzis fajdalmaim (alhas fajas, derekfajas, faradekonysag)?
Teljesen össze vagyok e miatt zavarodva.Most terhes vagyok es azert vannak tüneteim es mutat pozitivat az ovuteszt vagy tüszörepedésem lesz?:S De meg soha nem ereztem ennyire a peteérést(ha az van)es folyasom sincs.2-3napig szoktam erezni, nem pedig 2héig es annyit gondolkozok de sztem nagyon durva lenne ha azert lennének ezek a fajasok mert tüszörepedesem lesz es mar 2hete erzem...te mit gondolsz?
Szia utolsó.
Szerintem nem peteérés miatt érzed főleg ha már volt és ha két hete van. Nekem az előző terhességemnél voltak ilyen tünetek és kaptam rá magnerot tablettát. Szerintem esélyes a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!