Előfordult nálad fogamzásgátló módszer (óvszer, tabletta, spirál, pesszárium) használata ellenére teherbeesés? Melyik módszer volt az?
Figyelt kérdés
Érdekelne melyik módszerben nem érdemes túlzottan bízni.2011. aug. 14. 14:51
1/4 anonim válasza:
Én Meliane fogamzásgátló tabletta mellett lettem terhes. Méhen kívüli volt, elvetéltem. Pedig rendesen szedtem a gyógyszert. Az a baj, hogy nincs 100%-os fogamzásgátló módszer. Ezt a gyártók is elismerik. Most Mirena spirálom van, ha már szültél,akkor csak ajánlani tudom! Állítólag ez most a legbiztosabb!
2/4 anonim válasza:
pharmatex termékeket kerüld
én nem estem mellette teherbe, de legendák vannak a pharmatexes babákról
3/4 anonim válasza:
Pl én. Pharmatex hüvelykúpot használtam, mert átmenetileg le kellett állnom a gyógyszerről (Milligest) ami tökéletes volt. Mellette megszakításos együttléteink voltak.
Aztán kezdhettem volna újra a fogamzásgátló bogyót szedni, de gondoltam még elhasználom a kúpból ami volt.
A gyógyszerezésre már nem került sor. Most 22 hetes vagyok.
4/4 anonim válasza:
én yadin fog.gátló mellett lettem terhes.egészséges gyermekem született
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!