A fogamzásgátló abbahagyása után milyen gyorsan sikerül a teherbeesés?
Menj el dokihoz, hogy minél előbb kiderüljön mi a baj. Nem érdemes halogatni! Ha pedig semmi, akkor megnyugszol.
Nem szeretnélek riogatni, de nekem az abbahagyás után 35 napra 2x megjött, majd két hónapig semmi. Kiderült, hogy pcos vagyok...
Úgy mérd a hődet, ha tudod, hogy reggel közvetlenül ébredés után, körülbelül egy időben, szájban nyelv alatt ja és mindig ugyan azon az oldalon. Így biztos jó eredményt kapsz. De e mellett ovu tesztet is vehetsz, mert az is megmutatja, hogy van-e ovud.
Egyik ismerősöm januárba hagyta abba a gyógyszert és szeptemberben jött neki össze a baba. Sajnos nem mindenkinek jön össze elsőre, de általában 1 éves próbálkozás során szintem 100% hogy össze kell jönnie, ha egyikőtöknek sincs problémája.
Rendszertelen menstruációval öngólnak tartom a várakozást. Az önmagunk megfigyelése hasznos lehet, de szerintem érdemes elmenni dokihoz. Kívánom, hogy ne legyen probléma, de ha van és minél előbb felismerik, annál hamarabb van megoldás. Ha pedig nincsen semmi gond, akkor pedig megnyugszik az ember.
Mi elmentünk családtervezési tanácsadásra és nagyon örülök, hogy nem vártuk ki az egy évet, mert fény derült valamire, amit azonnal elkezdtek kezelni, és értékes időt nyertünk!
Szia!
Nekem a gyógyszer abbahagyása után 15 hónapra sikerült, pedig a ciklusaim is rendben voltak, és pé-m is volt.
Szerintem is keress fel egy nődokit, aki alaposan megvizsgál.
Szia!
Abbahagyás után 1,5 évvel sikerült. Igaz, az első 8 hónap "azzal telt", hogy a ciklusom helyreállt. (Volt olyan, hogy 40 napra jött meg.) Most vagyok 16+1 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!