Fogamzásgátló abbahagyása (Harmonet), mennyi idő múlva lehetséges a teherbeesés?
Szia, azt mondják, fogamzásgátló szer abbahagyása után ajánlot legalább 1-2 vérzést várni. Én több, mint 6 hónapot vártam, védekeztem mindig, aztán úgy döntöttünk, hogy most már jöhet a baba, és össze is jött elsőre. Azt mondják, fogamzásgátló szedése után gyorsan, könnyen teherbe lehet esni. Szerintem februárba, márciusba ha próbálkozol, elképzelhető, hogy összejön gyorsan.
Nagyon drukkolok.
Mivel nem folyamatosan szedted, így nem lehet túl sok a szervezetedben.
Egyet viszont ne felejts el: Mielőtt teherbe esnél, kezdj el vitamint szedni, érd el az ideális testsúlyodat, mozogj rendszeresen, és hamar összejön a baba. A vitamint mindenképpen szedd. Folsav a legfontosabb!
Sok sikert!
Köszi a válaszotokat!Decemberben kezdtem el szedni a Femibion terhes vitamin,nőgyógyász ajánlotta.Nagyon bízom benne hogy hamar összejön:)
Ha elsején volt meg az első rendes menstruációm a gyógyszer abbahagyása óta,szerintetek lehetséges hogy a napokban ha csinálnánk becsúszna,nem tudom hogy lehet peteérésem.
Anno ezt a kérdést én írtam ki, szerintem olvasd el, itt is sokféle válasz született...
Sok szerencsét és mielőbbi babásodást.
(Az előző válaszoló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!