Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló abbahagyása...

Fogamzásgátló abbahagyása (Harmonet), mennyi idő múlva lehetséges a teherbeesés?

Figyelt kérdés
Nem rendszeresen szedtem kesebb kihagyásokkal.Például tavaly augusztusban szedtem be egy havi adagot,utána 3 hónapig semmit,de védekeztünk.Utána viszont egy havi adagot szedtem ez volt novemberben.November végén elfogyott,dec.6.megjött,és decemberben már nem kezdtem el szedni a következő adagot.Azóta nem is szedem.Január elsején volt az "első" rendes menstruációm.Kb mikor számíthatok terhességre,a harmonet alacsony hormontartalmú fog.gátlónak számít.Befolyásolja esetleg ez a tény?Válaszukat előre is köszönöm.
2010. jan. 24. 18:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Tegnap 18:37-es vagyok. Ez a link lemaradt tegnap, sorry. Olvasd el, klikk ide, annak idején én ezeket a válaszokat kaptam.

Mielőbbi babásodást!

2010. jan. 25. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!