Fogamzásgátló mellett mennyire valószínű a teherbeesés?
Fogogátlót szedek,de úgy érzem terhes vagyok.Rendesen szedtem,nem hagytam ki egy darabot sem,viszont szedtem más gyógyszert is.Ez egy reflux kezelésére szolgáló bogyó,Refluxon.A nődoki is kérdezte,hogy szedek-e más gyógyszert,neki is mondtam.Nem mondta,hogy együtt nem lehet szedni,de a dobozon rajt van.Kérdeztem a körzetit is,szerinte is szedhetem együtt őket.December 18.-án voltunk együtt,már 3-4 napja fájnak a melleim,a derekam és a hasam is.Enyhén hányingerem van és szédülök.Mellfájás és derékfájás a múlthónapban is volt,valamint iszonyú fejfájás.Utánaolvastam itt a neten,és nagyon sokan lettek gyógyszer mellett babásak!!szerintetek én is az vagyok,vagy csak nem megfelelő ez a bogyó.(Regulon)
Holnap reggel már csinálhatok tesztet?Már kimutatja,ha terhes vagyok?
Hát,az nagyon jó lesz ha gyógyszer mellett lettem babás.Pedig én felelősségteljesen védekeztem.Legalábbis nagyon remélem.
Valaki nyugtasson meg!!!!!
Egyéb gyógyszerek szedése:
A következők szedése esetén óvatosság szükséges:
- szájon át szedhető fogamzásgátlók.
- szájon át szedhető véralvadásgátlók
- fenitoin vagy karbamazepin (az epilepszia kezelésére használt gyógyszerek hatóanyagai)
- teofillin (asztma kezelésében használatos gyógyszerek hatóanyaga)
- warfarin (vérhígító)
- savközöbösítő szerek és szukralfát tartalmú gyógyszer.
Itt világosan felvan tüntetve hogy óvatosság szükséges. tehát lehetséges,hogy hatással van a fog.gátlóra,sőt biztos.
Ma is csináltam,negatív!
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!