Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondom milyen volt az esküvőd, ha alig voltak rajta?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat gondolkodtam, hogyan tegyem fel a kérdést, jobb nem jutott az eszembe.
Tehát: nekünk nincs kit meghívni, nekem apukám és a húgom, páromnak csak a testvére van.
Én csak nagy esküvőkön jártam ahol 80-300 főt hívtak meg.
Olyanokat (távoli rokon, barátok) nem akarok meghívni, akiket csak azért hívnék meg, mert nincs más, csak hogy legyen násznép.
De elképzelésem sincs, hogyan néz ki egy pici esküvő.
Nagyon örülök, hogy feltetted ezt a kérdést, mert mi is pici (velünk együtt 15 fő) polgári esküvőt szeretnénk. Én is kíváncsian várom a hozzászólásokat, ha fórum lenne, jót "beszélgethetnénk"... :)
2012. júl. 4. 16:21
12/21 anonim válasza:
Nekünk is kicsi esküvőnk lesz augusztus végén.30-an leszünk,ebből 3 gyerek.(1,2 és 10 éves)
Mi is ebédelünk egyet és ennyi.Nem lesz lagzi.Nekem menyasszonyi ruhám lesz.Nem volt drágább,mint egy estélyi ruha:)
Nektek milyen menü lesz?Beszélgessünk kicsit :)Encsi
2012. júl. 4. 16:48
13/21 anonim válasza:
Sziasztok!Nekünk 30 fős esküvőnk lesz.Menyasszonyiruhát viselek(ez nem függ a létszámtól).Szertartás után vacsora,aztán éjfélig visszafogott mulatozás.Szinte minden olyan lesz,mint a "nagy" esküvőknél, leszámítva az éjféli vacsit, a menyasszonytáncot és a hajnalig tartó dinom-dánomot.:)
2012. júl. 4. 17:20
14/21 anonim válasza:
Nekünk kb 40 fős esküvőn lesz, igaz 75 embert hívtunk meg, de a nagy távolság és pénzhiány miatt ennyien visszamondták..
Nekem abroncsos menyasszonyi ruhám lesz, a szertartás után étteremben fogunk vacsorázni, lesz torta is, no meg tánc.
2012. júl. 4. 18:34
15/21 anonim válasza:
2-es vagyok, én is menyasszonyi ruhát, de szigorúan nem abroncsosat, hanem csak térd felett érőt. Ebben a melegben még ez is sok lesz. Fátylam nem lesz, csak egy diadém, meg csillogós nyaklánc, hozzá fülbevaló, karkötő.
2012. júl. 4. 18:36
16/21 A kérdező kommentje:
A menün még nem gondolkodtunk, az éttermet sem foglaltuk még le, mert eddig nem volt bent a főnök (szabadságon van), de annyit tudott mondani az alkalmazott, hogy szabad a hely aznap, így mehetünk.
Mi 12-14-en leszünk. Szeretnék én is menyasszonyi ruhát. De csak valami szolidat, hisz az étterem 50 km-re van a templomtól, nincs kedvem nagy abroncsba beülni a pici kocsinkba. Nekem nem lesz fotósom, se videósom.
2012. júl. 4. 21:34
17/21 anonim válasza:
Nekünk holnapután lesz, 10 felnőtt és egy kisgyerek lesz. Étterembe megyünk, a la carte eszünk (kis esküvők előnye) és abroncsos menyasszonyi ruha lesz rajtam. Utána megírom milyen volt a hangulat :)
2012. júl. 5. 16:55
18/21 anonim válasza:
1 hónapja volt a polgári esküvőnk volt,azon kb.40-en voltunk.Menyasszonyi ruha volt rajtam,étteremben volt az ünnepi vacsora,amin 21-en voltunk.Vacsi után volt egy kicsi táncolás is.10-f11-ig tartott(eddig is terveztük,mindenki tudott róla).Nagyon jól éreztük magunkat mi és a barátaink is.Nem voltunk hulla fáradtak,mintha hajnalig tartott volna.
2012. júl. 5. 20:37
19/21 anonim válasza:
17-es vagyok, megvolt a mini-esküvőnk. Nagyon jó volt a hangulat, mindenki nyugodt és laza volt, mi is, a szertartás szép volt, a fotós szuper képeket csinált, az étteremben nagyon kedvesek voltak és finom volt a kaja, mindenki azt evett, ivott amit akart, 3 picike torta volt 3 féle ízben. Mindenki nagyon jól érezte magát és a számla is kevesebb volt mint terveztük.
2012. júl. 8. 10:50
20/21 anonim válasza:
2-es vagyok, megvolt az esküvő 9 fővel, csodálatos volt, jobban nem is sikerülhetett volna. Meghitt volt, semmi idegeskedés és nem volt baki. Én ha mégegyszer szervezném, akkor sem szervezném máshogyan! Előző hozzászólónak sok boldogságot! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!